Ekrem İmamoğlu'ndan semt pazarında Erdoğan duasına 'amin'

Ekrem İmamoğlu'ndan semt pazarında Erdoğan duasına 'amin'

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla’da semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu, kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'on fotoğrafını göstererek "Allah ondan razı olsun" diyen kadına ise, "Amin" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla’daki Aydıntepe Mahallesi Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak CHP Aydıntepe Mahalle Temsilciliği’ne gelen İmamoğlu, burada partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

'İSTANBUL BİZİ TANIDIKÇA DAHA ÇOK SEVECEK'

İmamoğlu, “Hep beraber, hepinizin yüzünde gülücük, moral, insanlara umut tazeleyen bir tavırla çalışmanızı istiyorum. Çünkü toplumun en fazla ihtiyaç duyduğu şey huzur ve güvenli ortam. Sizlerden istirhamım, önce vatandaşı dinleyip vatandaşın ne demek istediğini anlayın, sonra çözümlerimizi ve projelerimizi toplumla paylaşın. İnsanlar nutuk atanlardan usandı. İnsanlar yönetenlerden usandı. Yönetici dediğin tevazu içinde olacak, kibirden uzak olacak ve topluma sıcaklığıyla yaklaşan kişiler olacak. Biz bunun temsilcisiyiz. İstanbul’un her noktasına sevgiyi, huzuru ve mutluluğu getirmek için yola çıktık. Göreceksiniz tüm İstanbul bizi tanıdıkça çok sevecek. Sizler sayesinde İstanbul’un her noktasına erişeceğiz. Bizim bu yolculuğumuza yol arkadaşlığı yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu. 

19-01/23/696c5278-2bdd-431d-9ee6-011312f9b394.jpg

Daha sonra vatandaşlarla tek tek el sıkışarak Pazar yerine geçen Ekrem İmamoğlu, esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşın da yoğun ilgi gösterdiği İmamoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmedi. Pazarda oluşan yoğunluktan vatandaşların etkilenmemesi için partililer sık sık yol açmak zorunda kaldı. 

19-01/23/87631264-46f7-425d-9e0b-098c44e14ef0.jpg

İmamoğlu daha sonra temaslarda bulunmak üzere Pendik’e hareket etti. 

ERDOĞAN'IN FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

Öte yandan pazarda bir kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını göstererek , "Onu çok seviyoruz. Allah ondan razı olsun" deyince, "Amin. Onun seçimi geldiğinde konuşursun. Seçimleri iyi analiz edin" dedi. 

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN