Elazığ'daki 6,8'lik deprem Adana, Hatay ve Osmaniye'de de hissedildi

Elazığ'daki 6,8'lik deprem Adana, Hatay ve Osmaniye'de de hissedildi

Son dakika haberi... Elazığ’ın Sivrice ilçesinde saat 20.55'te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki şiddetli deprem Adana, Hatay ve Osmaniye ve Samsun'un da aralarında bulunduğu çok sayıda ilde hissedildi. Depremin İsrail ve Suriye'de de hissedildiği öğrenildi. Depremde paniğe kapılan vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem, Adana, Hatay ve Osmaniye'de de hissedildi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, depremin kentte de hissedildiğini belirterek, "Allah'a şükür, Adana'da bir olumsuzluk yok. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum." diye konuştu.

VATANDAŞLAR KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTI

Depremin hissedildiği Hatay'da da vatandaşlar sokaklara çıktı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, kentte depremi hissettiklerini ifade ederek, "Ciddi bir sıkıntı yok. Kaymakamlardan ve yetkililerden de bilgi aldım. İlk belirlemelere göre bir olumsuzluk görünmüyor. Araştırmalarımız sürüyor." dedi.

Osmaniye'de hissedilen depremle ilgili açıklamada bulunan Vali Ömer Faruk Coşkun da "Depremi ilimizde hissettik. İlk incelemelerimizde, ilimiz genelinde herhangi bir sorun gözükmüyor. Ekiplerimiz özellikle kırsal kesimde incelemelerini sürdürüyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

İSRAL VE SURİYE'DE DE HİSSEDİLDİ

Deprem, Suriye’nin kuzeyindeki İdlib, Azez, Bab, Cerablus, Çobanbey, Afrin ve Telebyad bölgelerinde hissedildi.

Söz konusu bölgelerde vatandaşlar, panik halinde sokağa çıkarken, can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Öte yandan depremin İsrail'de de hissedildiği öğrenildi.


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN