Elon Musk Twitter Kurbanı Oldu! Bakın Ne Kasedi Paylaştı?

Elon Musk Twitter Kurbanı Oldu! Bakın Ne Kasedi Paylaştı?

Dünyanı en zengin isimleri arasında yer alan Elon Musk, satın aldığı Twitter'dan olay bir paylaşım yaptı. Paylaşımı yaparken çevirinin azizliğine uğrayan Musk'ın fotoğrafı olay oldu. İşte seks kasetine dönen o fotoğraf.

Son dönemlerde paylaşımları ve özel hayatında dair dünya medyasının gündeminden düşmeyen Elon Musk, yine sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda Twitter'ı satın alan Musk, bu defa paylaştığı bir fotoğrafla gündeme oturdu. 2 adet rulo selobantın fotoğrafını Twitter'dan paylaşan Musk, çevirinin azizliğine uğrayınca Türkiye'de olay oldu. Bakın neler geldi başına

elonmusk.jpg

ELON MUSK'IN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Dünyanın en zengin adamları arasında yer alan 263 milyar dolar serveti ile bilinen Tesla'nın sahibi Elon Musk, dünyanın en çok kullandığı sosyal medya araçlarından biri olan Twitter'ı da satın aldı. Twitter'i satın alma sürecinde sıkıntılar yaşayan Musk, anlaşmazlıklar yüzünden uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. Fake hesap iddialarında bulunan Musk, bu defa kendine ait olan Twitter'dan bir paylaşım yaparak ağızları açıkta bıraktı.

elonmusktwitter.jpg

TÜRKÇE ÇEVİRİNİN KURBANI OLDU

Kendi hesabı üzerine paylaştığı bir fotoğrafı paylaşan Elon Musk, 'seks kaseti' fotoğrafı ile gündem oldu. Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Twitter’dan hesabından, "Seks kasetimi (bandımı) gördünüz mü?" sorusunu yönelterek, iki adet rulo selobant fotoğrafı paylaştı. Fotoğraf çeviri kurbanı olunca Türkiye'de gündem oldu. İngilizce ‘sex tape’ çevirisi Türkçe'ye 'seks bandı (kaseti)' olarak geçerken, Musk’ın bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'de TT olan o paylaşıma binlerce yorum ve beğeni geldi.

elonmuskseks.jpg

OLUMLU-OLUMSUZ ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Elon Musk'ın seks kasedi paylaşımı sosyal medyayı ikiye bölerken bazı kullanıcılar Musk’ın tweetini ‘Bugüne kadar ki en iyi tık alma tuzağı’ olarak yorumladı. Kullanıcıların bir kısmı ise "O kadar kötü ki, yarın Twitter’ı satın alsam Musk’ın kullanmasını yasaklardım" yorumlarında bulundu.

0-screenshot-2022-08-12-at-084138-444x660.jpg

ELON MUSK KENDİNİ TİYE ALDI: DELİYİM

Olay yaratan tweet ise kısa bir zamanda yüz elli bin kullanıcı tarafından beğenildi. Tüm bu olanların üzerine cevap veren Elon Musk, kendi attığı twiti tekrar alıntılayarak üzerine not düştü. Musk, attığı tweete "Twitter’da her zaman deliydim." diye yazarak kendini tiye aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN