Emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri ne kadar oldu?

Emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri ne kadar oldu?

Emekli vatandaşlara yılda iki kez verilen ikramiyeler ne zaman hesaplara yatırılacak? Bin lira olan ikramiyelere zam yapılacak mı? Detaylar haberimizde...

SGK'nın açıkladığı verilere göre Türkiye'de 12 milyon 324 bin 186 kişi devletten emeklilik, malullük, ölüm aylığıyla, dul ve yetim maaşı alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açıkladığı güncel verilere göre; Türkiye'de 12 milyon 324 bin kişi devletten emeklilik, malullük, ölüm aylığı, dul ve yetim maaşı alıyor. Ancak yaşanan son ekonomik gelişmelerin ardından, emekli vatandaşların faturalarını dahi ödemesi oldukça zor bir hal aldı. Bütün emekli maaşı alan vatandaşlar, mmaşlarına yapılacak zamları ve hesaplarına ilave edilecek emekli ikramiyelerini merak ediyorlar. Peki emekli ikramiyeleri ne kadar oldu? Emekli ikramibyeleri ne zaman hesaplara yatırılacak?

20-02/17/emekli2-kopya.jpg


2020'DE İKİ İKRAMİYE VE BİR PROMOSYON

2020'de emeklilere, iki bayram ikramiyesi ve bir promosyon yatırılacağı açıklandı. Emeklilere 2020 yılında iki kez bayram ikramiyesi ödenecek. Tutarlarda değişiklik yapılmazsa biner lira ödenecek. İlk ikramiye, Ramazan Bayramı dolayısıyla 18-22 Mayıs tarihleri arasında, Kurban Bayramı ikramiyesi ise 27-30 Temmuz tarihleri arasında emekli vatandaşların hesapxlarına yatırılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN