Emekliler bayramda çifte bayram yaşayacak! Emekli ikramiyelerine okkalı zam yolda... Uzman isim duyurdu

Emekliler bayramda çifte bayram yaşayacak! Emekli ikramiyelerine okkalı zam yolda... Uzman isim duyurdu

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği açıklamalar sonunda geldi. Kurban ve Ramazan Bayramı'nda ödenen ikramiyelere zam yapılacağı iddialarını duyan emekliler sevinçten havalara uçtu. Emekli ikramiyelerine yapılacak zam tutarları merak ediliyor. İşte emekli ikramiyeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

2018 yılından bu yana ödenen emekli bayram ikramiyeleri için açıklamalar peş peşe geldi. 2018 yılında yılda iki kez ödenen bayram ikramiyelerinin tutarı 1000 TL olarak hesaplara yatırılıyordu. Daha sonra ikramiyelerin 1.100 TL'ye yükseltilmesine karar verilirken seçim öncesinde emekliler yeni bir müjde beklentisine girdi. 2023 yılında bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte emekli ikramiyeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

SEÇİM ÖNCESİNDE MÜJDE VERİLDİ


Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar kapsamında seçimlerin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı kesinleşmiş oldu. Seçim öncesindeki hazırlıklar hız kesmeden devam ederken bayram ikramiyeleri de en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Partilerin seçim hazırlıkları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Mehmet Çetingüleç Kısa Dalga’daki köşe yazısında merak edilenleri kaleme aldı. Kulislerde konuşulanları açıklayan Çetingüleç, ikramiye zamları hakkındaki detayları paylaştı.

para-almak-2.jpg


Asgari ücretliye, memur ve emeklilere ek zam yapılacağını dile getiren Çetingüleç, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde Ankara kulislerinde hareketlilik olduğunu vurguladı. Bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı hakkında önemli bir açıklama Çetingüleç, ikramiyeleri zam yapılacağını öne sürdü.


İKRAMİYELERE ZAM YAPILDI MI?


Milyonlarca emeklinin aklındaki tek soru bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı? olurken konu hakkında önemli bir Çetingüleç’ten geldi. Kaleme aldığı yazısında bayram ikramiyelerinin 2.500 TL ile 3.000 TL arasında yer alabileceğini belirten Çetingüleç, şu ifadeleri dile getirdi:


"İktidar olası 14 Mayıs genel seçimlerine emekli ikramiyesini artırıp maaşlara ek zam yaparak gitmeyi planlıyor.

paralarr.jpg
Ankara'da konuşulan bilgiler hakkında da açıklamalarda Çetingüleç, hala ödenen 1100 TL'lik ikramiyelerin 2.500 TL ile 3500 TL arasında olabileceğini iddia etti. Çetingüleç, emekli ikramiyelerinin 3000 TL olması durumunda ise ikramiyelere %280 zam yapılmış olabileceğini vurguladı.


Emek asgari ücretliye %10 zam yapılacağını belirten Çetingüleç, emeklilere ise %10 ile %20 arasında ek zam yapılabileceğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN