En farklı en özel Öğretmenler Günü mesajları

En farklı en özel Öğretmenler Günü mesajları

Öğretmen Günü mesajları, öğretmenler gününe kısa bir süre kala en çok aranan konulardan biri oldu. Öğretmenler Günü mesajları ile bizim çok değerli olan öğretmenlerimizi mutlu edebilirsiniz. Öğretmenler Günü mesajlarını haberimizden kopyalayıp sosyal medya, WhatsApp veya kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Öğretmenler Günü mesajları 24 Kasım 2019'da öğretmenlerimizin özel gününü mesajla kutlamak isteyen binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son dönemin en iyi, en popüler, en duygusal öğretmenler günü mesajlarını sizler için derledik.

EN GÜZEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Bana neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt etmem için rehberlik eden, bana nasıl yazılacağını ve okunacağını öğreten, bir uçurtma olarak hayal kurmamı ve uçmamı sağlayan; arkadaşım, akıl hocam, ilham kaynağım ve ışığım… Her şey için teşekkürler. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Herhangi bir sebep olmadan bana rehberlik eden ve ilham kaynağı olan sevgili öğretmenim, size olan borcumu asla ödeyemem. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Sizin gibi harika bir öğretmenle hayatım boyunca başarılı bir yolculuğum olacağından emindim ama bu kadarını ben bile beklemiyordum. Başarı yolunda filizlenecek tohumları ekmemde bana yol gösterdiğiniz için minnettarlığımı ifade edecek hiçbir sözcük bulamıyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Sen bir tek kanatlı bilgi meleğisin. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!Öğretmen, bir bahçıvandır. En güzel gülleri o yetiştirir. Hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahçesindeki güllere su verir ve onların bakımını titizlikle yapar. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Hayatımda kıymetli izler bırakan, her hatamda büyüklüğü ile beni derinden etkileyen bir öğretmenim var. İyi ki varsınız…

UZUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Yeryüzüne barışı ve mutluluğu getirecek olanlar sihirli değnekleri bulunan anneler ve bir de öğretmenlerdir. Öğretmenim siz bize en güzel hediyesiniz. Bize kazandırdığınız tüm güzellikler için sonsuz kere teşekkürlerlerimi sunuyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Yoluma ışık tuttunuz, yaralarımı sardınız, hatalarımı bağışlayıp hep doğruyu anlattınız. Şimdi biliyorum ki sizin hayatınızda önemli olduğum için sizin sevginize tanık olabildiğim için başarılıyım. Şimdi kimin hayatında önemliysem, kimin hayatında güzel bir izim varsa sizin gibi bir öğretmenin öğrencisi olduğum içindir. Hocam tüm hayatım boyunca bizlere öğrettiklerinizi hatırlayacak ve inanıyorum ki sizi hiç mahcup etmeyeceğim! Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Benim canım öğretmenim! Başarımda siz varsınız, saygınun ve teşekkürün en büyüğünü hak ediyorsunuz! Size ne kadar teşekkür etsem az kalır. O yüzden de size bir gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

 ATATÜRK'ÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÖZLERİ

– Dünyanın her yerinde öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir. (1923) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Ulusumuzu yetiştirmek gibi kutsal bir görevi üstüne almış olan yüce Türk öğretmen topluluğu …(1921) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

-Gelecekteki kurtuluşumuzun saygıdeğer öncüleri olan Türkiye öğretmenleri…(1921) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Hükümetin en verimli ve en önemli görevi milli eğitim işleridir..(1922) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Cumhurbaşkanı olmasaydım Milli Eğitim Bakanı olmak isterdim… Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Benim asıl kişiliğim (niteliğim) öğretmenliğimdir. Ben milletimin öğretmeniyim…(1936) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Eğitimdir ki ulusu özgür; şanlı ve yüksek bir toplum olarak yaşatır..(1924) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Eğitim okul demektir. .(1919) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Okul adını hep birlikte büyük saygı ile analım! (1922) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Gerçek zaferi siz (öğretmenler) kazanıp sürdüreceksiniz..(1922) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Eğitim bakanı olarak milli irfanı yükseltmeye çalışmak en büyük emelimdir. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Bilim ordusunun değeri siz öğretmenlerin değeri ile ölçülecektir…(1923) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Öğretmenler…bilim esasından kazanmaya başladıkları egemenliği sonuca ulaştırmalıdırlar. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

– Bununla öğretmenlik mesleği gerçek gelişme devrine dahil olacaktır…(1924) Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN