Erbakan'dan aşı açıklaması: Kaçabildiğimiz kadar kaçacağız

Erbakan'dan aşı açıklaması: Kaçabildiğimiz kadar kaçacağız

Koronavirüs aşıları hakkında"3 kulaklı 5 gözlü yaratık doğmasına yol açabilir" diyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan dün iddialarına "Kuyruklu bebek, poslu bebek, 4 bacaklı, 3 kollu bebek doğrultulması için de kullanılabilecek bir silah" ifadelerini eklemişti. Erbakan aşıya karşı mücadele yöntemini de 'Kaça bildiğimiz kadar kaçacağız' şeklinde açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan mRNA teknolojisiyle üretilen aşıların insan genini değiştirerek farklı bir formasyonda canlıya dönüştürebileceğine yönelik açıklamalarına devam ediyor.

Aşıların insan genetiğini değiştirdiği iddiasını nüfusunun neredeyse tamamını aşılayan İsrail üzerinden açıklamaya çalışan Erbakan, Kayseri'deki ziyaretleri kapsamında gazetecilerle bir araya geldi.

Seçimler hakkında konuşan Erbakan, “İttifakların içerisinde yer almayacağız diye bir düşüncemiz yok. Kırmızı çizgilerimiz var, bu çizgiler aşılmadığı sürece ittifaklarda yer alabiliriz. Kendi gönlümüzde yatan, kendi gücümüzle seçime girmek. En önemli birinci seçenek bu. Ancak hiçbir zamanda ‘hiç kimse ile bir ittifakta bulunmayız’ diyen bir düşüncemiz de yok, demeyiz. Seçime yakın zaman gelişecek olaylar, belki yeni ittifaklar, yeni şartlara göre değerlendirilmesi mümkün. İttifaklar oluşması durumunda ise prensiplerimiz ve kırmızı çizgilerimiz var. Özellikle dış politikada içerisinde paylaşım adaleti konusunda düşüncelerimiz var. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda da Yeniden Refah Partisi Cumhurbaşkanı adayı çıkaracaksa bunun Genel Başkanı olması son derece doğal. Böyle bir durum hasıl olursa bu şekilde hareket edilir” diye konuştu.

'BU İŞİN İÇERİSİNDE BİR İŞ VAR DEDİK'

Aşı tartışmalarına değinen Erbakan şu ifadelerini kullandı:

Aşı ile ilgili konular; gündemi meşgul eden konular. 2020 yılı Mart ayında ‘Bu işin içinde bir iş var’ dedik.

'ALLAH TARFINDAN GELMEDİ'

Bizim eskiden beri tanıdığımız dış güçlerin, imtiyazlı zümrenin bu işlerde parmağının olduğunu düşünüyoruz.

Bu yapay bir virüs. Bu doğal, Allah tarafından gelen bir virüs değil. Laboratuvarda üretilmesi, insanın aklına soru işaretleri getiriyor.

Bunu üreten çevreler ne için üretti? Hangi amaca yönelik yapıldı? Normalde piyasa geçmesi 6 yıl süren aşı, birden acil kullanım onayı ile insanlara gözü kapalı yapıldı. İnsanın alerjisi var mı? Yaşı nedir? diye bakılmadan aşı yapıldı."

'PCR İŞKENCESİ ÇEKMEMEK İÇİN DANIŞTAY'A BAŞVURDUK'

Aşılamada mRNA teknolojisinin kullanıldığını belirten Erbakan, şöyle konuştu:

Bu aşıda mRNA aşı teknolojisi kullanılıyor. mRNA demek; hücre çekirdeğine etki eden demek. Hücre çekirdeğine etki, çok ürkütücü sonuçlar doğurur. Mutasyonlar, sakat doğumlar ve kuyruklu insanların doğumu gibi sonuçlar mümkün.

Aşılarda grafen oksit var dedik, bunu kabul etmediler ama bunun olduğunu gösterdik. Eksi 50 dereceye muhafaza altında olması gereken aşılar şimdi süper marketlere, AVM’lere kadar indi. Aşı olmadım, kaça bildiğimiz kadar kaçacağız.

Ancak PCR testi büyük bir zorlama ve zulüm. Vatandaş PCR işkencesi çekmemek için aşı oluyor. Bununla ilgili Danıştay’a resmi başvuruda bulunduk.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN