Erdoğan, Elazığ'daki depremde yaralanan vatandaşları ziyaret etti

Erdoğan, Elazığ'daki depremde yaralanan vatandaşları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Yaralılar tek tek ilgilenip durumları hakkında bilgi alan Erdoğan, enkaz altında kalan 'Azize Çelik' ile telefonla görüşen UMKE gönüllüsü Emine Kuştepe ile de görüştü. Elazığ'ın ardından Malatya'ya geçen ve burada incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Zemin etütlerinden sonra inşaatları yapacağız, adımlarımızı süratle atacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

20-01/25/ana-manset-2-1579966002.jpg
Yaralılar tek tek ilgilenip durumları hakkında bilgi alan Erdoğan, enkaz altında kalan 'Azize Çelik' ile telefonla görüşen UMKE gönüllüsü Emine Kuştepe ile de görüştü. 

20-01/25/ana-manset-2-1579966276.jpg

Elazığ'ın ardından Malatya'ya geçen ve burada incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Zemin etütlerinden sonra inşaatları yapacağız, adımlarımızı süratle atacağız" dedi.

Erdoğan şunları kaydetti: "Sizleri Allah'a emanet ediyorum. Yarın sabah Cezayir'de ardından Gambiya, Senegal seyahatlerimiz var. Bu seyahatlerden önce deprem bölgelerimizi dolaşmak istedim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN