Erdoğan: Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın

Erdoğan: Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fox TV muhabirinin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasıyla ilgili iddiasını sormasına sert cevap verdi. Erdoğan, "Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın, bir kere dürüst olun önce Fox TV'nin yayın politikasını değiştirmesi lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenecek Birleşmiş Milletler (BM) 74. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere ABD'ye gidişi öncesinde Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde basın toplantısı düzenledi.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Fox TV muhabirinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasıyla ilgili iddialarını sorması üzerine sert tepki gösterdi.

Erdoğan, "Fox TV'yi bir yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine kuran bir siyasidir. Türkiye Cumhurbaşkanı buranın satılma gibi bir durumu olmadığını söylüyor. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mı satılmamış mı bunu ispat etmeli. Burası kira ile bu gruba verilmiştir. 25 yıl süreyle buraya kiralanmıştır. Biz bir işi yaptığımız zaman ülkemiz ne kazanır ona bakarız. Buradan ne işçi ne memur çıkarılmıştır. Acaba bu yalan bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda kimse çıkarılmayacak çıkarılma olursa bana gelsinler demedi mi? Tüm belediyelerde işçiler kapıya konuluyor. Bunlarla ilgili Fox haber yapıyor mu? Emekçilerin yanında duruyor mu? Bu yayın politikasını Fox'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na yanıtı verdi ama aynı yerde tökezleyip duruyor."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN