Erdoğan ile İmamoğlu Atalay Şahinoğlu'nun cenaze törenine katıldı

Erdoğan ile İmamoğlu Atalay Şahinoğlu'nun cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İTO eski başkanlarından Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazına katıldı. Şahinoğlu'nun yakınlarına başsağlığı dileyen Erdoğan, cami çıkışında, göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile de bir süre sohbet etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) eski başkanlarından Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazına katıldı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cuma namazını kılan Erdoğan, ardından Şahinoğlu'nun cenaze namazına katıldı.

19-04/19/ana-manset-1555674879.jpg

Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de cenaze namazını kıldı.

19-04/19/ana-manset-1555674903.jpg

Şahinoğlu'nun yakınlarına başsağlığı dileyen Erdoğan, cami çıkışında, önceki gün mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir süre sohbet etti. 

19-04/19/ana-manset-1555674936.jpg

Atalay Şahinoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN