Son dakika! Erdoğan'dan operasyon mesajı: Yeni bir hamlenin eşiğindeyiz

Son dakika! Erdoğan'dan operasyon mesajı: Yeni bir hamlenin eşiğindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Isparta mitinginde meyve ve sebzedeki fiyat artışlarını eleştirerek "Tanzim satışlara elmaları da ekleyelim dedim. Simsarlar kaybediyor millet kazanıyor" diye konuştu. Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyonun hazırlıklarının tamamlandığını da söyleyen Cumhurbaşkanı "Daha birkaç sene önce teröristlerin cirit attığı bölgelerde bugün huzur var. Şimdi yeni bir hamlenin eşiğindeyiz. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta mitinginde Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyonla ilgili mesajlar verdi. Meyve ve sebze fiyatlarındaki artışı da eleştiren Erdoğan "Bu ticaret değil, soygun" dedi. Erdoğan'ın öne çıkan açıklamaları şöyle: 

Isparta'yı görüp de aşık olmamak mümkün mü? Isparta'yı görüp de hayran kalmamak mümkün mü? Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Keçiborlu, Senirkent, Yalvaç, Uluborlu, Senikent'ini selamlıyorum. Güller şehri Isparta'nın güller kokan tüm mahallelerini, tüm köylerini selamlıyorum. Siz Ispartalı kardeşlerimle kucaklaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. 788 milyon lira toplam yatırım bedeli olan 41 kalem eserin açılışını yapmıştım. 

ÖYLE BİR CEVAP VERİN Kİ...

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'yi yüzde 48 oy oranıyla Isparta'da birinci parti yaptığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı'nı yüzde 61 ile zirveye taşıdığınız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yol arkadaşlığımızı, dostluğumuzu, muhabbetimizi daim eylesin diliyorum. Sizden 31 Mart'ta yine tarihi bir zafer bekliyorum. Öyle bir cevap verin ki mazlum ve mağdurların kalplerine inşirah olsun. Millet düşmanlarının yürekleri titresin. Kandil'deki, Pensilvanya'daki terör baronlarının dizlerinin bağı çözülsün.

19-02/18/erdogan-isparta.jpg

ELMALARI DA DAHİL EDELİM

Hazine Maliye Bakanımı, Gıda Tarım Bakanımı, Ulaştırma Bakanı'mı arayacağım buradaki elmaları süratle İstanbul'a Ankara'ya gönderin diye. Benim milletimi kimse sömüremeyecek. Zulmüyle abad olunmaz! Isparta milli iradeye sahip çıkıyor muyuz? Isparta demokrasiye sahip çıkıyor muyuz? Isparta Cumhur İttifakı'nı zirveye taşıyor muyuz? Isparta tevazu, samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyor muyuz? 

Biz dikleşmedik sadece ve sadece Rabbimizin huzurunda rükuda ve secdede eğildik, bunun dışında asla! Ecdat gönülsüz namaz göğe alınmaz demiş. Yani gönülsüz yapılan ibadetin bile insana hayrı, faydası olmaz. İbadetin de siyasetin de temeli samimiyettir. Millete aşık olmadan, sevmeden, derdiyle dertlenip, sevincine ortak olmadan siyasette başarı yakalanamaz. Bunun için gönül siyaseti, gönül belediyeciliği diyoruz. Biz siyasete seçim kazanmak için değil gönülleri fethetmek için girdik. 

Kim kaybediyor fırsatçılar simsarlar. Kim kazanıyor? Millet. Benim milletimi kimse sömüremeyecek. Sömürtmeyeceğiz.

15 Temmuz'da 40 yıldır besleyip büyüttükleri FETÖ yılanını üzerimize saldılar. Pes etmeyi aklımızın ucundan geçirmedik.

IMF'E İLK GİDEN CHP'DİR BAY KEMAL

Hamdolsun sonunda demokrasimizi güçlendirmeyi, vesayeti zayıflatmayı,  ekonomimizi büyütmeyi başardık. Bay Kemal utanmadan sıkılmadan "Bu iktidar IMF'ye gidecek" diyor. IMF'ye giden ilk CHP oldu.

O zamanki IMF Başkanıyla Davos'a son gidişimde konuştum. "Sen kalkıp da Türkiye'yi yönetemezsin Türkiye'yi ben yönetirim" dedim. Tabi sağa sola biraz savruldu. 23,5 milyar dolar borcu ödedik. Mayıs 2013'te IMF ile işimiz bitti.

Tüm terör örgütlerine tarihlerinin en ağır darbelerini vuruyoruz. Ve inlerine girdik. Kaçacak delik arıyorlar. 735 teröristi güvenlik güçlerimiz yakaladı şimdi bunlar hesaba çekiliyor.

Daha birkaç sene önce teröristlerin cirit attığı bölgelerde bugün huzur var. Şimdi yeni bir hamlenin eşiğindeyiz. İnşallah güvenli bölgeler tesis edeceğiz. Operasyonla ilgili planlarımızı belirledik. Bütün hazırlıklarımı tamamladık.

BUNUN ADI VURGUNDUR, SOYGUNDUR

Ispartalı çiftçinin kilosunu 1 TL'ye sattığı elmayı Ankara'daki kardeşim 10-15 TL'ye alıyorsa bunun adı ticaret değil bunu adı vurgundur soygundur. Biz de devlet olarak son haftalarda gıda fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar karşısında gereken adımları attık.

Tanzim satış noktaları sonrası market ve pazarlardaki etiketler yarı yarıya düştü.

Tanzim satış müessesini bir süre daha devam ettireceğiz. Düzelirse bitiririz. Fırsatçılar devam ederse biz de sistemi sürdürmeye devam edeceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN