Erdoğan'dan Macron'a çok konuşulacak davet: Gel seni de alalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlerle bir araya geldiği Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) toplantısı öncesi Fransa lideri Macron ile arasında geçen diyalog dikkat çekti. Macron'u Türk Devletleri Teşkilatı'na davet eden Erdoğan'ın "Seni de alalım" sözleri kameralara yansıdı.

Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısının yapılacağı Prag Kalesi'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fuaye alanında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile de ayak üstü konuştu. Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına ilişkin sohbet sırasında Macron'a "Seni de alalım." dediği anlar Anadolu Ajansı kamerasına yansıdı.

ERDOĞAN, PRAG’DA LİDERLERLE AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİMİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi nedeniyle bulunduğu Prag’da liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı.

ee.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN