Erdoğan'dan New York'ta Göbeklitepe paylaşımı

Erdoğan'dan New York'ta Göbeklitepe paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyareti dolayısıyla bulunduğu New York'ta, "Şanlıurfa’da yer alan ve ‘Tarihin Sıfır Noktası’ olarak adlandırılan Göbeklitepe’deki dikilitaşların bir sureti, New York’taki Birleşmiş Milletler binasının bahçesinde sergilenmeye başladı. Ülkemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü resmi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği ABD'nin New Yok eyaletinde, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu'na katıldı. Erdoğan, dün gerçekleştirdiği konuşmanın ardından bugün önemli bir paylaşımda bulundu.

'GÖBEKLİTEPE’DEKİ DİKİLİTAŞLARIN BİR SURETİ NEW YORK'TA SERGİLENİYOR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Şanlıurfa’da yer alan ve ‘Tarihin Sıfır Noktası’ olarak adlandırılan Göbeklitepe’deki dikilitaşların bir sureti, New York’taki Birleşmiş Milletler binasının bahçesinde sergilenmeye başladı. Ülkemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN