Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? Eren Bülbül anısına karne

Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? Eren Bülbül anısına karne

Eren Bülbül anısına karne hazırlandı. 14 Haziran Cuma günü milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı, Eren Bülbül’ün ailesi de bir hayli hüzünlü oldu. Çünkü Şehit Eren Bülbül anısına hazırlanan bir karne, ailenin yüzünü güldürse de acısını yeniden hissettirdi. Eren Bülbül için hazırlanan karnenin ardından tanımayanlar, ‘’Eren Bülbül kimdi, neden şehit edildi, nasıl şehit oldu?’’ gibi soruların yanıtını arıyor. İşte Türkiye’nin ‘’İyi ki varsın Eren’’ dediği şehidimize hazırlanan o karne…

Türkiye, alçak terör örgütünün şehit etmesinin ardından tanıdığı 15 yaşındaki Eren Bülbül için hazırlanan karnenin ardından yeniden hüzünlendi. 2 sene terör örgütü PKK’lılar tarafından şehit edilen Eren Bülbül için, ‘Cesaret', 'vefa', 'Saygı', 'çalışkanlık' gibi kavramlarla hazırlanan derslere ‘’100’’ verilip, ‘’devamsızlık’’ bölümüne de ‘’Aramızda’’ yazılı bir karne hazırlandı. Peki Eren Bülbül kimdir, neden öldü, Eren Bülbül nasıl şehit edildi? İşte Eren Bülbül için hazırlanan o karne…

EREN BÜLBÜL NASIL ŞEHİT EDİLDİ?

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde terör örgütü PKK’lıların erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşin ardından Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şahadetlerinin üzerinden 2 sene geçti. Saldırıda şehit düşmeden evvel sosyal medyadaki hesabında ‘Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın’ paylaşımının ortaya çıkmasının ardından Türkiye'yi hüzne boğan Eren Bülbül’ün anısına, Çarşıbaşı Anadolu Lisesi okul idaresi tarafından karne hazırlandı. Karne, okul yönetimi ve öğrencilerce çiçek eşliğinde Maçka'da ziyaret ettikleri şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’e takdim edildi.

19-06/14/c33a7a2de7ddd4d92fef097012c58021-1560524284.jpg

İŞTE EREN BÜLBÜL'E HAZIRLANAN KARNE

Eren Bülbül için hazırlanan karnende; ‘cesaret’, ‘vatan sevgisi’, ‘çalışkanlık’, ‘vefa’, ‘sadakat’ ve ‘saygı’ olarak nitelendirilen derslere ‘100' notu verilirken, devamsızlık bölümüne ise ‘Aramızda’ ifadesi yazıldı. Karnenin ‘öğretmenin öğrenci hakkındaki görüşü’ kısmına da ‘İyi ki varsın Eren’ yazıldı. Karne ile şehit oğlunun kabrini ziyaret eden anne Bülbül, gözyaşlarını tutamayarak, “Karnen geldi, sen niye gelmedin. Arkadaşların seni unutmadı. Ah Eren’im annen sana kurban olsun. Annen kapıları bekliyor” diyerek ağıt yakması, yürekleri dağladı.

19-06/14/5da54b2a92245b145d9c056c6f35ce83-1560524295.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN