Eren Keskin: Teşkilatı-Mahsusa bir gelenek bu coğrafyada

Eren Keskin: Teşkilatı-Mahsusa bir gelenek bu coğrafyada

İHD Eş Genel Başkanı Eren Keskin, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a "kefil" olduğunu söyleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e ilişkin "Teşkilatı-Mahsusa bir gelenek bu coğrafyada. Ve asıl karar verici. Onunla uzlaşırsan ‘iktidar’da kalırsın..." dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’a “kefil” olduğunu söylemesi, siyaset gündeminde çokça tepkilere neden olmuştu.

İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanı olan, aynı zamanda 90’lı yıllarda işlenen birçok faili meçhul dosyasını da yakından takip eden Avukat Eren Keskin, Perinçek ve Ağar’ın aynı noktada buluşmasıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

“Mehmet Ağar ve Doğu Perinçek nasıl aynı merkeze bağlıysa, Deniz Poyraz’ın katili Onur Gencer ile Alevi kurumlarına saldıran kişi de aynı merkezin tetikçileri” diyen Eren Keskin, şöyle devam etti:

“Teşkilatı-Mahsusa bir gelenek bu coğrafyada. Ve asıl karar verici. Onunla uzlaşırsan ‘iktidar’da kalırsın…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN