Esenyurt'ta el frenini çekilmeyen araç E-5 Karayolu'na düştü

Esenyurt'ta el frenini çekilmeyen araç E-5 Karayolu'na düştü

E-5'te facianın eşiğinden dönüldü. Aracın hareket ettiğini gören dalgın sürücü, el frenini çekmeyi unuttuğu aracın peşinden koşmaya başladı.

Esenyurt'ta bir benzin istasyonunda sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, aniden ilerleyerek E-5 Karayolu'na düştü. Şans eseri yoldan geçen bir araç olmazken olası bir faciadan dönülen o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İŞTE O ANLAR

Esenyurt'ta bulunan bir benzin istasyonunda meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Esenyurt, E-5 Karayolu üzerinde bulunan istasyona gelerek yakıt aldı.

17-12/18/2-1513582357.jpg

17-12/18/3.jpg

Daha sonra alışveriş yapmak için istasyondaki markete giren dalgın sürücü, aracının el frenini çekmeyi unuttu. Bu sırada aniden hareket eden otomobil ilerlemeye başladı. Aracın hareket ettiğini gören dalgın sürücü, el frenini çekmeyi unuttuğu aracın peşinden koşmaya başladı. Ancak hızla ilerleyen otomobil benzin istasyonun tabelasına çarptıktan sonra E-5 Karayolu'na uçtu.

O ANLAR KAMERADA

Şans eseri ölen yada yaralananın olmadığı olay güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde aracın aninden ilerlemeye başladığı görülüyor. Bu sırada marketten hızla çıkan sahibinin aracının peşinden koştuğu görülüyor. Hızlanan aracın istasyon kenarında bulunan tabelaya ve kaldırıma çarptıktan sonra E-5 Karayolu'na fırladığı görülüyor. Otoyola fırlayan araç sahibinin ise otomobilinin peşinden koşarak yetişme gayret ettiği görülüyor. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN