Eşini baltayla öldürdü, 5 yıl sonra at sırtında yakalandı

Eşini baltayla öldürdü, 5 yıl sonra at sırtında yakalandı

Kocaeli'de 5 yıl önce eşini baltayla öldüren 69 yaşındaki Abdülhadi Hakan, Van'ın Muradiye ilçesinde jandarma tarafından atıyla kaçmaya çalışırken yakalandı.

Kocaeli'de 5 yıl önce eşini baltayla öldüren 69 yaşındaki Abdülhadi Hakan, Van'da atıyla kaçmaya çalışırken yakalandı.

Van Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1990'da ilk eşini katleden, hapisten çıktıktan sonra ikinci eşi Ayşe Hakan'ı (27) ise 5 yıl önce baltayla öldürmekten aranan Abdülhadi Hakan'ın Muradiye ilçesinde olduğu ihbarı üzerine hareket geçti.

Çalışma başlatan jandarma Hakan'ın, Şehit Mehmetbey Mahallesi'nde olduğunu belirledi. Yapılan takibin ardından belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, cinayet zanlısını boş arazide atıyla kaçmaya çalışırken yakaladı. 

Hakan'ın yapılan üst aramasında ruhsatsız tabanca ile 22 mermi ve atın eyer bölümünde kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Abdülhadi Hakan'ın işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

VAN/DHA 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN