Eski AK Parti milletvekili Çömez'den 'erken seçim' açıklaması: Erdoğan teşkilatlarına talimat verdi

Eski AK Parti milletvekili Çömez'den 'erken seçim' açıklaması: Erdoğan teşkilatlarına talimat verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AK Parti Milletvekili Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim için AK Parti teşkilatına talimat verdiğini belirterek "Bir işaret yok net bir şekilde ama şu anda attığı popülist adımlar her ihtimale karşı ben sonbaharda bir seçim yapabilirim. Bunun alt yapısını hazırlayayım, diyor. O bakımdan teşkilatlarına talimat verdi. Teşkilatlarını tekrar harekete geçirmeye çalışıyor" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AK Parti Milletvekili Turhan Çömez, 2023 yılında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Tele 1'de Anında Manşet programına konuk olan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dönemdeki söylemlerinden yola çıkarak erken seçim kararı alınabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti teşkilatlarına erken seçim kararı hakkında talimat verdiğini belirten Çömez, "Bir işaret yok net bir şekilde ama şu anda attığı popülist adımlar her ihtimale karşı ben sonbaharda bir seçim yapabilirim. Bunun alt yapısını hazırlayayım, diyor. O bakımdan teşkilatlarına talimat verdi. Yaz dönemini dolu dolu geçirin. Kapı kapı dolaşın. Teşkilatlarını tekrar harekete geçirmeye çalışıyor" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN