'Eski eşinizi neden bıçakladınız?' sorusuna skandal cevap: Çok sevdiğim için

'Eski eşinizi neden bıçakladınız?' sorusuna skandal cevap: Çok sevdiğim için

Tire Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan iki çocuk annesi F.T., iş çıkışı eski kocası G.A.'nın bıçaklı saldırısına uğradı. 30 yerinden bıçaklanan kadın ağır yaralanırken, yakalanan eski koca "Neden bıçakladınız?" sorusuna "Çok sevdiğim için" cevabını verdi.

İzmir'in Tire ilçesinde Tire Devlet Hastanesi Yeni Doğan Servisi'nde hemşire olarak görev yapan iki çocuk annesi F.T. (39), iş çıkışı Adnan Menderes Mahallesi'ndeki evine dönerken eski kocası G.A.'nın (43) bıçaklı saldırısına uğradı.

30 yerinden bıçaklanan kadın, ilk müdahalenin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

ŞEHİR DIŞINA ÇIKARKEN YAKALANDI

Suç aleti ekmek bıçağını çöpe attıktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçan G.A., şehir dışına çıkmak isterken polis tarafından yakalandı. 

19-09/22/resimid_13140467.jpg

G.A.'nın, barışma teklifini reddettiği için eski eşini bıçakladığı öne sürüldü. 

Şüpheli, işlemler için getirildiği Tire Devlet Hastanesinde "Neden bıçakladınız?" sorusuna, "Çok sevdiğim için." cevabını verdi. 

19-09/22/resimid_13140470.jpg

"30 BIÇAK DARBESİ VAR, NE KADAR İYİ OLABİLİRSE O KADAR İYİ"

Türk Sağlık Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Barış Koçak, sağlık durumu ile ilgili de bilgi verdiği Tüfenkçi'nin nöbet çıkışı hastanenin önünde Alkan tarafından bıçaklandığını söyledi. Koçak, "Meslektaşımız mesai bitiminde yaklaşık 30 yerinden bıçaklanarak, yaralandı. Şu anda doktorlardan öğrendiğimiz kadarıyla genel sağlık durumu, bu kadar bıçaklanma olayının ardından ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi. Çok net bir şey söyleyemiyorlar ama bilinci yerinde, tepki veriyor" dedi.

19-09/22/dda82a8864ce3ac261b7204c2f4a4c4d-1569156345.jpg

ESKİ EŞ İÇİN UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI İDDİASI

Hayati tehlikesinin bulunmadığını da belirten Barış Koçak, Alkan'nın uzaklaştırma kararının bulunduğunu öne sürerek, "Eski eşi tarafından daha önce de böyle bir tehdit yaşamış, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve polis koruması verilmiş. Fakat eski eşi intikam duygusu ile gelip arkadaşımızın yolunu nöbet çıkışı keserek, kendisini bıçaklamış. Üzgünüz. Kadına şiddet, sağlıktaki şiddet olayları konusunda yeterli yaptırımlar uygulanmadıktan sonra, ne yazık ki böyle şeylerle karşılaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Fatma Tüfenkçi'nin nefes alabilmesi için dışarıdan oksijen verildiğini de aktaran Barış Koçak, "Olay hastane çıkışında yaşandı, o nedenle beyaz kod uygulamasına girip girmediğine bakacağız. Biz sendika olarak bu olayın takipçisi olacağız" dedi.

İZMİR/AA/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN