Esra ve Emel kardeşlere ne oldu, kim öldürdü? Evden kaçan Esra ve Emel kardeşlerin ölümünde Iraklı sevgili detayı

Esra ve Emel kardeşlere ne oldu, kim öldürdü? Evden kaçan Esra ve Emel kardeşlerin ölümünde Iraklı sevgili detayı

Sosyal medyanın gündeminde, iki kız kardeş Esra ve Emel'in dramatik hikayesi bulunuyor. 24 yaşında olan Esra ve 23 yaşında olan Emel, yaşamları hakkında yeni kararlar almış ve Avustralya'ya taşınmak için her şeyi geride bırakmıştır. Başkent Sidney'de çalışarak geçimini sağlayan iki kardeş için işler iyiydi. Kasaba halkının çok sevdiği iki kardeş evlerinde cansız bedeni bulundu! Ablası Esra'nın da Irak asıllı sevgilisini şikayet ettiği gün yüzüne çıktı. Detaylar haberimizde...

Suudi Arabistan'da ikamet eden iki kız kardeş her şeyi gerilerinde bırakarak temiz bir sayfa açtı. İki kardeş, yeni bir hayata başlamak için Hong Kong üzerinden Sidney'e gelir. Sidney'e gelmelerinin ardından beş yıl sonra cansız bedenleri bulunan Esra ve Emel'in cesetleri çürümeye yakın bulundu. Olanların ardında yer alan gizemin çözülmesi bekleniyor.

esra emel kardeşler

Kapı Zorlanmamış! Ölüm Nedenleri Hakkında Bilgi Yok

kardeşler Sidney'de çalışarak geçimlerini sağlıyorlardı. Esra'nın Iraklı sevgilisi için polise giderek koruma tedbiri başvurusunda bulunduğu ve ardından şikayetini geri aldığı öğrenildi. Kardeşlerin ölümünün ardından soruşturma yapan polisler, kapıda herhangi bir zorlama bulamadı.

Kız Kardeşleri Aileleri Mi Öldürdü?

İki genç kızın ailelerinden kaçtığı iddialardan biri! Ayrıca aileden birinin onları Sydney'de bularak öldürdüğü söyleniyor. Avustralya kaynakları üzerinden alınan bilgiler kapsamında Suudi Arabistan'da aileleri tarafından reddedilen iki genç kız Avusturya vatandaşına geçmek için mücadele etti. Daily Mail'in verdiği bilgiye göre, iki kardeş özel ve lüks bir araç kullanıyor. Bunun yanı sıra yaşadıkları ev de oldukça lüks olduğu biliniyordu. Son iki yılda zengin olan iki kardeşin çalışmaları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Esra'nın Iraklı sevgilisiyle açmış olduğu davasının 2018'de olduğu açıklandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN