Ev sahibinden kiracısına hem sözlü hem de fiziksel taciz: Ölün çıkacak bu evden

İstanbul Ümraniye’nin ilçesinde 70 yaşındaki ev sahibi, kiracı Halil İbrahim Karatürk'e yaptığı zam talebini karşılayamayacağını söyleyince tartışma çıktı. Ev sahibi Naci G, kiracısına hem sözlü hem de fiziksel tacizde bulunarak "Ölün çıkacak bu evden" şeklinde tehditler savurdu.

Olay, İstanbul Ümraniye'deki Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. 70 yaşındaki ev sahibi Naci G., 7 yıldır kiracısı olan Halil İbrahim Karatürk’ten zam talep etti. Karatürk bu zammı karşılayamayacağını söyleyince tartışma çıktı.

Olayın üstüne Halil İbrahim Karatürk ev sahibinin hesabına 3 bin TL para yatırdı. Yatırılan parayı az bulan ev sahibi Naci G., kiracısı olduğu Halil İbrahim Karatürk’ün dairesine giderek sözlü ve fiziksel tacizde bulundu.

Karatürk’ün kapıyı açması sonucu, Naci G. küfür tehdit ve hakaretler savurarak Karatürk’e saldırdı. Çıkan tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya dönüşürken, çıkan arbede sonrasında Karatürk’ün elinde hasar meydana geldi. Olayın ardından apartman sakinleri ev sahibi Naci G. ve kiracı Halil İbrahim Karatürkün arasına girerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı. Çıkan arbede sonrası hukuki süreç başlatan Karatürk darp raporu aldı.

Olay ile ilgili konuşan Halil İbrahim Karatürk, “Evimizde huzurlu bir şekilde oturamıyoruz, bizi ölümle tehdit ediyor. Devletin belirlediği yüzdenin üstünde bir para yatırmama rağmen kapıma zorla gelip eşimin ve çocuğumun önünde ağza alınmayacak küfür ve hakaretler savurarak bana saldırdı. Kiracılar olarak zor durumdayız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN