EYT İstanbul mitingi nerede yapılacak? EYT Maltepe mitingi | EYT haberleri

EYT İstanbul mitingi nerede yapılacak? EYT Maltepe mitingi | EYT haberleri

EYT İstanbul mitingi nerede yapılacak? EYT eylemi ne zaman nerede? gibi sorular milyonlarca EYT'linin gündeminde ilk sırayı oluşturuyor. EYT'liler pazar günü İstanbul'da büyük bir mitinge hazırlanıyor. 10 Şubat tarihinde Ankara'da düzelendikleri büyük buluşmada toplantı salonlarına sığmadıklarını belirterek İstanbul’da da miting kararı almıştı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) önderliğinde bugün İstanbul’da miting düzenlenecek. EYT İstanbl mitingi Maltepe'de yapılacak. 82 ilden otobüsler EYT Maltepe mitingi için hareket etti. Peki EYT eylemi ne zaman yapılacak? 1 milyon katılımın hedeflendiği EYT İstanbul mitingi ve son dakika EYT haberleri yazımızda...

EYT İstanbul mitingi ne zaman nerede yapılacak? merak ediliyor ve araştırılıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), seslerini duyurmak için alanlara çıkıyor. 1 milyon katılımın hedeflendiği EYT eylemi için 82 ilden otobüsler İstanbul Maltepe'ye doğru yola çıktı. EYT İstanbul mitinginde hedef 1 milyon kişi. EYT için CHP Ankara adayı Mansur Yavaş “EYT'liler 75 TL primi yatıramadığın zaman kendisi, ailesi, çocukları sağlık yardımından yararlanamıyor. Bunun farkında değiller. Belediye nerelere para ödemiyor ki? 75 TL EYT'lilerin parasını ödemek konuşulacak bir konu bile değil. Ankara'daki bütün EYT'lilerin sağlık priminin parasını yatırsak bir dinozor parası yapmaz” dedi. AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım ise EYT için  “EYT gördüm. Biraz sabırlı olun. O işin de takipçisi olacağım." dedi. İşte EYT İstanbul mitingi ile ilgili detayları ve son dakika EYT haberleri...

Miting bugün, Maltepe Meydanı'nda saat 12.00 ile 15.00 arasında yapılacak. Miting için 81 ilden otobüsler kaldırılırken meydana 1 milyon kişinin katılması bekleniyor.

EYT’lilerin mitingine siyasi partilerin temsilcileri, demokratik kitle örgütü yöneticilerinin de katılması bekleniliyor.


Emeklilikte yaşa takılanlar 17 Mart'ta İstanbul Maltepe Meydanı'nda büyük bir mitinge hazırlanıyor. EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, 'Pazar günü 1 milyondan fazla EYT'li taleplerini haykıracak' dedi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar 1 milyon kişi hedefiyle pazar günü İstanbul Maltepe Meydanı'nda miting yapacak. Miting için güvenlik güçleriyle toplantı yaptıklarını belirten Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, taleplerini bir kere de Maltepe Meydanı'ndan haykıracaklarını bildirdi.

Ankara'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ni ve çevresini hınca hınç dolduran EYT'liler şimdi İstanbul Maltepe Meydanı'nda büyük bir buluşmaya hazırlanıyor. 1 milyon kişinin katılmasının hedeflendiği mitinge İstanbul Valiliği'nden izin çıktı. Valilik izninin ardından mitingin saati de netleşti. EYT'liler, 17 Mart Pazar Günü saat 12.00 ile 15.00 arasında Maltepe miting alanında olacak. 81 ilden otobüslerin kalkacağı mitinge bir milyondan fazla EYT'linin katılması ve Maltepe Meydanı'nı doldurması bekleniliyor.

19-03/15/67.jpg

'1 MİLYON HEDEFİYLE MALTEPE'YE'


Mitingle ilgili konuşan EYTSYD Başkanı Gönül Boran Özüpak, Valiliğin izninin ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile bir toplantı yaptıklarını söyledi. Toplantıda miting için alınacak güvenlik önlemleri konuşuldu. Mitinge 81 ilden katılım olacağını belirten Özüpak, şöyle konuştu: "Haklı taleplerimizi bir kere daha dile getirmek için İstanbul'da buluşacağız. Türkiye'nin dört bir yanından katılım olacak. EYT hepimizin sorunu. Bu yüzden 1 milyon hedefiyle Maltepe Meydanı'nda olacağız."

MANSUR YAVAŞ'TAN “EYT” AÇIKLAMASI

“Millet ittifakı”nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, basın mensuplarının kendisine yönelttiği, EYT’lilere yönelik sağlık primlerinin ödenmesine ilişkin projesinin eleştirilmesiyle ilgili soruya;

“EYT’liler 75 TL primi yatıramadığın zaman kendisi, ailesi, çocukları sağlık yardımından yararlanamıyor. Bunun farkında değiller. Belediye nerelere para ödemiyor ki? 75 TL EYT’lilerin parasını ödemek konuşulacak bir konu bile değil. Ankara’daki bütün EYT’lilerin sağlık priminin parasını yatırsak bir dinozor parası yapmaz” yanıtını verdi.

EYT İstanbul mitingi nerede yapılacak? EYT eylemi ne zaman nerede? gibi sorular milyonlarca EYT'linin gündeminde ilk sırayı oluşturuyor. EYT'liler pazar günü İstanbul'da büyük bir mitinge hazırlanıyor. 10 Şubat tarihinde Ankara'da düzelendikleri büyük buluşmada toplantı salonlarına sığmadıklarını belirterek İstanbul’da da miting kararı almıştı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) önderliğinde bugün İstanbul’da miting düzenlenecek. EYT İstanbl mitingi Maltepe'de yapılacak. 82 ilden otobüsler EYT Maltepe mitingi için hareket etti. Peki EYT eylemi ne zaman yapılacak? 1 milyon katılımın hedeflendiği EYT İstanbul mitingi ve  son dakika EYT haberleri yazımızda..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN