Fatih Portakal ne zaman dönecek? İsmail Küçükkaya ne zaman dönecek? Dönüş tarihleri belli oldu

Fatih Portakal ne zaman dönecek? İsmail Küçükkaya ne zaman dönecek? Dönüş tarihleri belli oldu

FOX TV’nin iki önemli ve sevilen sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, sevenleri tarafından bir hayli özlendi. Hatta Twitter’da ikili ile ilgili etiket açıldı, binlerce tweet atıldı. Kullanıcılar, Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın ekranlara ne zaman döneceğini merak ediyor. İşte detaylar…

Türkiye, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programıyla güne merhaba derken, Fatih Portakal’ın sunduğu FOX Ana Haber programı ile günü kapatıyor. Uzun süredir tatilde olan bu iki önemli ismin dönüş tarihi de netleşti. İşte İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal’ın ekranlara dönüş tarihi…

FATİH PORTAKAL VE İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN EKRANLARA DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Twitter’da Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya etiketi, Türkiye gündeminde en üst sıralara yükselirken, kullanıcılar da bir an evvel ikilinin ekranlara dönmesini istiyordu. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal’la birlikte 16 Eylül’de yeniden ekranlara döneceğini duyurdu.

İşte İsmail Küçükkaya’nın Fatih Portakal’la birlikte çekildiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaşıp dönüş tarihini duyurduğu o paylaşım:

19-09/07/4cbffd9c-662a-4130-bf7f-2e15a0e33014.jpg

"Günaydın Türkiyem. Biz 16 Eylül’de dönüyoruz." diyen İsmail Küçükkaya'nın tweetine binlerce beğeni yağınca Küçükkaya "Vay be. Ne kadar özlemişsiniz. Bilseydik... En azından bir iki hafta önce başlardık işe. Neyse arkadaşlar. Üzülmeyelim. Az kaldı. 16 Eylül’de başlıyoruz."

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

2 Şubat 1967'de Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğan Fatih Portakal, ilköğrenimini Nazilli'de; liseyi ise İzmir Atatürk Lisesi'nde bitirdi. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan Fatih Portakal, 1994'de yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak için Avustralya'nın yolunu tuttu. Eğitiminin ardından Avustralya'da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işlettikten sonra 1997'de Türkiye'ye dönen deneyimli sunucu, Armağan Toper ile hayatını birleştirdi.

GAZETECİLİK KARİYERİ

1997-2005 yılları arasında Star TV'de muhabir çalışmasının ardından 2005'te gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ekibine katılmak üzere Kanal D'ye geçen Portakal, 2010'da FOX'un habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifinin ardından FOX'a geldi. 2010-2013 yıllarında FOX'ta Çalar Saat programı sunuculuğu yaptıktan sonra 2013'te FOX sunucusu Nazlı Tolga'nın evlenip yurtdışına yerleşmesinin ardından FOX Ana Haber programı sunuculuğuna başladı.

43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Haber Sunucusu" ödülüne layık görüldü.

Ses'SİZ (2012) ve Aklımla Dalga Geçme (2016) adında iki kitabı bulunuyor.

FATİH PORTAKAL'LA İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972’de Kütahya’nın Simav ilçesinde hayata gözlerini açan İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini bu kentte aldıktan sonra Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi. 1991’de Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak gazetecilik kariyerine başlayan İsmail Küçükkaya, Hürriyet’in ardından Sabah ve Star’da da çalıştı.

GEZİ PARKI OLAYLARININ ARDINDAN AKŞAM GAZETESİNDEN ALINDI

2000’de Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan İsmail Küçükkaya, 2003’te köşe yazarlığını da devam ettirerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalıştı 2005-2008 yılları arasında Akşam gazetesinin Ankara temsilciliği sürdüren İsmail Küçükkaya, 2008’de Akşam gazetesinin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013’te Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alınmasıyla birlikte FOX TV'de ‘Çalar Saat’ adındaki programı sunmaya başladı.

Küçükkaya, 2008 ‘Cumhuriyetimizi Dair’ ve 2012’de de ‘Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı’ adlı iki kitap yazdı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın ekran karşısına geçeceği tarih, FOX TV'nin Youtube hesabından şu videyola duyuruldu:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN