Fatih Terim babasını ziyaret etti

Fatih Terim babasını ziyaret etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Adana'da özel bir hastanede tedavi altında olan babası Talat Terim'i ziyareti sonrasında hastane önünde bekleyen sevenleriyle sohbet etti. Tecrübeli hoca babasının durumunun normale döndüğü söyledi.

Dün akşam oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ardından  Adana'da özel bir hastanede tedavi altında olan babasının durumunun kötüleşmesinden dolayı ilk uçakla Adana'ya gelen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün babasını ziyaret edip durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastane önünde bekleyen sevenleriyle sohbet etti. Tecrübeli teknik adam, babasının durumunun normale döndüğünü ve daha da iyi olacağına inandığını belirtti ve sevenlerinin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.

ADANA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN