Fatih'te küçük kızların ölümüne kavgası kameraya yansıdı

İstanbul'un Karagümrük semtinde küçük yaştaki kızların henüz öğrenilemeyen bir nedenden ötürü tutuştuğu ölümüne kavganın görüntüleri izleyenlere 'Pes' dedirtti. Birbirlerine acımasızca saldıran kızlar arkadaşlarının saçlarını dahi koparmaktan çekinmedi.

Fatih’te küçük kızlardan oluşan iki grup, henüz bilinmeyen bir sebeple saç saça baş başa kavga etti. Erkeklerin ayırdığı kavgada kızlardan biri elinde kalan saçları marifet gibi gösterirken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

vlcsnap-2022-04-06-12h24m40s930.png
Olay, geçtiğimiz günlerde Fatih Karagümrük Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında karşılaşan kız çocukları, henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

vlcsnap-2022-04-06-12h24m53s804.png

Kızların tartışması kısa sürede kavgaya dönüşürken, bir kızın karşı tarafta olan birinin saçını çekmesiyle ortalık karıştı. kızlar birbirleriyle adeta saç saça, baş başa kavga ederken, yumruk ve tekmeler de havada uçuştu.

vlcsnap-2022-04-06-12h24m26s590.png

Daha sonra sokakta bulunan erkeklerin araya girmesiyle kavga ayrıldı. Bu sırada bir kız ise, arkadaşının başından kopardığı saçları marifet gibi gösterdi. Yaşanan kavga anları ise sokakta bulunan başka biri tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN