Kılıçdaroğlu elektriği kesilen vatandaşı ziyaret etmişti: 'Ev sahibi evden çıkarttı' iddiası

Kılıçdaroğlu elektriği kesilen vatandaşı ziyaret etmişti: 'Ev sahibi evden çıkarttı' iddiası

Elektriğe yapılan fahiş zamlardan sonra faturasını ödemeyerek protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı dönem elektriği kesilen Ankara Mamak’ta yaşayan İbrahim Öztürk'e ziyarette bulunmuştu. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ardından Öztürk'ün iktidarın baskısından dolayı evinden çıkartıldığını, para teklif edilerek “elektrik kesiminin mizansen olduğunu” söyletmeye çalıştıkları öne sürüldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda elektriğe yapılan fahiş zamlardan sonra faturasını ödemeyeceğini söylemişti. Daha sonra elektriği kesilen Kılıçdaroğlu, aynı dönem elektriği kesilen birçok aileyi ziyaret etmişti.

Kılıçdaroğlu, bu ailelerden biri olan Ankara Mamak’ta yaşayan İbrahim Öztürk'e de ziyarette bulunmuştu. CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Kılıçdaroğlu’nun evini ziyaret ettiği İbrahim Öztürk’ün iktidarın baskısı sonucu evinden çıkartıldığını, para teklif edilerek “elektrik kesiminin mizansen olduğunu” söyletmeye çalıştıklarını belirtti.

MİZANSENE İHTİYACIMIZ YOK

Gazete Duvar’dan Serkan Alan’ın haberine göre, AK Partililer tarafından ev sahibine, “Niye bu adamı evinde tutuyorsun” denilerek baskı yapıldı.

CHP’li Akıllı yaptığı açıklamada, “Mızrak çuvala sığmaz. Türkiye’de 4 milyon abonenin elektriğinin kesik olduğunu kendileri söylüyorlar. Bizim bunu yapmak için mizansene ihtiyacımız yok. Türkiye’nin her yerinde elektriği kesik insan var. Genel Başkan’ın gündeme getirdiği konuyu boşa çıkarmak için bunu yapıyorlar. Gayri ahlaki yöntemlerle bunların yapılması siyasi ahlaka sığmaz” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN