Fenomen dizi Çukur'da inanılmaz hata: Sosyal medyada yorum yağdı

Fenomen dizi Çukur'da inanılmaz hata: Sosyal medyada yorum yağdı

Show Tv ekranlarının ve pazartesi günlerinin fenomen dizisi olan Çukur'un 26 Şubat günü yayınlanan bölümünde yapılan bir hata 'yok artık' dedirtti. Hatayı anında fark eden izleyiciler ise sosyal medyadan yapımcılara yorum yağdırdı.

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizi Çukur'un, 26 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yapılan bir hata sosyal medyada alay konusu oldu.

Alay konusu olan sahne Vartolu Saadettin'in adamı olan Medet'in, Yamaç Koçovalı'yı vuracakken abisi Selim Koçovalı'nın Yamaç'ı iterek öne geçmesi ve sırtından vurulması ile başlıyor.

Daha sonra sırtından vurulan Selim Koçovalı, hastaneye götürülüyor ve ameliyata alınıyor. İşte hata da izleyicinin tam o anda karşısına çıkıyor. Sırtından vurulan Selim Koçovalı, tıp kurallarına aykırı olacak şekilde sırtüstü şekilde ve göğsünden ameliyat ediliyor. 

Bu hatayı fark eden izleyiciler ise sosyal medyadan  yorum yağdırarak alay etmeye başladı. 

İŞTE O SAHNE

İşte o paylaşımlardan bazıları:

18-02/28/screenshot_1.png

18-02/28/screenshot_2.png

18-02/28/screenshot_3.png

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN