Fenomen kız arkadaşını darbeden oyuncu serbest

Sosyal medya fenomeni Başak Ermiş, oyuncusu erkek arkadaşı tarafından tayt giydiği için darbedildiği iddiasıyla polise başvurdu. Gözaltına alınan ve 'sadece iki tokat attım' diyerek kendini savunan oyuncu Can Topçu, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Sosyal medya fenomeni Başak Ermiş'e şiddet uyguladığı iddia edilen Can Topçu, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

22 yaşındaki Fenomen Başak Ermiş ve üç aydır birlikte olduğu oyuncu 19 yaşındaki Can Topçu, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’ndeki evde yaşıyordu. İddiaya göre Can Topçu, arkadaşlarının da bulunduğu evde Başak Ermiş’in giydiği tayttan rahatsız olarak değiştirmesini istedi. Ermiş, bu isteğe olumlu yanıt vermeyerek oturmaya devam etti.

İsteğinin yerine gelmediğini gören Topçu, Ermiş’i arkadaşlarının yanında yumruklamaya başladı.

Evde bulunan arkadaşları Ermiş’i kurtarmak istedi ancak bu pek mümkün olmadı. Topçu öfkeyle saldırmaya ve yumruklamaya devam etti. Ermiş, aldığı darbeler sonucu bir süre bayıldı. Ayıldığında da eniştesini arayarak “Ölmek istemiyorum, kurtarın beni” diye yardım istedi. Topçu evden kaçtı. Eniştesi tarafından evden alınan Başak Ermiş, annesinin evine götürüldü. Hastanede darp raporu alan Ermiş, polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

GÖZALTI SONRASI SERBEST

Alınan bilgiye göre, sosyal medya fenomeni kız arkadaşı Başak Ermiş'i öldüresiye dövdüğü ileri sürülen Can Topçu, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Bürosu’nda ifade veren Topçu'nun da kendisine tokat atması nedeniyle Ermiş'ten şikayetçi olduğu öğrenildi.

Topçu, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN