'Fenomen umre' sosyal medyada tepki topladı

'Fenomen umre' sosyal medyada tepki topladı

Bir seyahat acentasının "Sömestre tatilinde hep beraber arzın kalbine gidiyoruz" sloganı sosyal medya fenomeni, oyuncu ve sanatçılarla umre turu düzenlemesi tartışmalara neden oldu. 16-17 Ocak için planlanan turla ilgili şirketin web sitesinde bilgi bulunmuyor. Şirketin bir yetkili ise açık olan sitenin bakım aşamasında olduğunu belirterek programın gözükmeyeceğini belirtti. Turda adı geçen ünlüler ise sosyal medya hesaplarından organizasyonun afişini paylaşıyor.

SEDA ÇAKIR / KARAR.COM

İhsan Turizm seyahat acentasının "Umre; sömestre tatilinde hep beraber arzın kalbine gidiyoruz" sloganıyla sosyal medya fenomeni Tuğrul Selmanoğlu, sanatçı İbrahim Aktolon, Kurtlar Vadisi oyuncusu Erhan Ufak ve sunucu Mustafa Özkaya ile düzenlediği program sosyal medyada tepki çekti.

Umre ibadetinin içinin boşaltıldığı eleştirilerine neden olan ünlülerle umre turu organizasyonuyla ilgili şirketin web sitesinde duyuru olmaması ise dikkat çekti. KARAR.COM'un ulaştığı bir şirket yetkilisi sitenin bakım aşamasında olduğunu bu yüzden organizasyonun görülemeyceğini söyledi. Yetkili ilan edilen 16-17 Ocak tarihinin de değişebileceğini söyledi. 

ÜNLÜ OYUNCU, YAZAR-AKTİVİST-FENOMEN!

Programa ilişkin hazırlanan afişin dili de sosyal medyada ti'ye alındı. Afişte, Tuğrul Selmanoğlu için, 'Aktivist, yazar', Erhan Ufak için, 'Ünlü Kurtlar Vadisi oyuncusu' ifadelerinin yer alması da dikkat çekti.

19-12/10/whatsapp-image-2019-12-10-at-105434.jpg
'Arzın kalbine gidiyoruz' sloganı ile hazırlanan afiş. 

Acentanın sosyal medya hesabından ise, söz konusu Umre gezisi, "Resulullah’a gidiyoruz… Katılmak isteyen buyursun" notuyla duyuruldu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN