FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Edirne'de FETÖ şüphelileri, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken yakalandı. Görevlerinden daha önce ihraç edilen öğretmenler H.A, H.K.N. D.D, Z.K ile ihraç olan komiser yardımcısı Ö.D gözaltına alındı.

Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi 5 kişi, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken yakalandı. 

54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Hudut Birliği askerleri, Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerinin istihbari katkılarıyla 1. Derece Askeri Yasak Bölge'de 5 kişiyi tespit etti. 

Yunanistan'a kaçma girişiminde bulunan ve FETÖ ile bağlantılı oldukları belirlenen, görevlerinden daha önce ihraç edilen öğretmenler H.A, H.K.N. D.D, Z.K ile ihraç olan komiser yardımcısı Ö.D gözaltına alındı. 

Şüphelilerden H.A, jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

EDİRNE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN