Fotoğrafları gündem oldu: 'En fazla iki saatte çıkarım' dedi ve çıktı

Fotoğrafları gündem oldu: 'En fazla iki saatte çıkarım' dedi ve çıktı

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isimli bir kişinin polisi tehdit ettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. İçişleri Bakanı Soylu ile fotoğrafı da ortaya çıkan Yıldırım'ın görüntülerini paylaşan Antmen "3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. '2 saate çıkarım' dedikten sonra hemen çıkıyor" diye konuştu.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isimli bir kişinin polisi tehdit ettiği görüntülerini paylaşarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslendi, "Polisin yanında olacak mısın?" dedi.

Antmen, paylaşımda şunları kaydetti:

"Adı Sadık Yıldırım. 3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. 18 kişilik çetesiyle gezerken gözaltına alınıyor. "2 saate çıkarım" dedikten sonra hemen çıkıyor. Onu gözaltına alan polisi açık şekilde tehdit ediyor."

"KİM BU KİŞİLER?"

Bu kişinin Süleyman Soylu, Binali Yıldırım, Antalya ve Ankara'da görev yapan emniyet müdürleriyle pozları var. Tabi olmazsa olmaz pahalı otomobillerle olan fotoları da var. Kim bu kişiler, iktidar ve emniyetle ilişkileri ne? Biz, görevini yapan polis Tolga memurumuzun yanındayız."

SADIK YILDIRIM GÖZALTINA ALINDI

Antmen, bir paylaşım daha yaparak Sadık Yıldırım'ın gözaltına alındığını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN