Freni boşalan kamyon dehşet saçtı

Freni boşalan kamyon dehşet saçtı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde freni boşalan kamyon dehşet saçarak, zincirleme trafik kazasına neden oldu.

Yenişehir istikametinden İnegöl istikametine seyir halinde olan Sebahattin Doğuş idaresindeki hafriyat yüklü kamyonun, Alanyurt lambalarına geldiği sırada frenleri boşaldı.

Bayır aşağı süratle ilerleyen kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen Kazım Ayaydın idaresindeki hafriyat yüklü kamyona arkadan çarptı. Kamyon da önünde duran minibüse çarparken, minibüs ise önündeki cipe çarparak durabildi. Savrulan kamyon, bir özel otomobile çarparak da zarar verdi.

18-09/14/727397fb-2e59-463e-ba7e-a80800282589.jpg

Kaza yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi İnegöl Grup Amirliğinde görevli arama kurtarma ekibi ile çok sayıda ambulans sevk edildi.

Araç sürücüleri ve yolcular sağlık kontrolünden geçirildi, herhangi yaralanan olmazken, yolun trafiğe kapanmasına sebebiyet veren araçlar kurtarıcı vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. 

BURSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN