Fuat Oktay'dan Srebrenitsa mesajı: Unutmadık, unutmayacağız

Fuat Oktay'dan Srebrenitsa mesajı: Unutmadık, unutmayacağız

Srebrenitsa soykırımının 24'üncü yılı dolayısıyla mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay "Tarihin kara lekesi bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız. Aliya'nın emaneti Boşnak kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Srebrenitsa soykırımına ilişkin, "Tarihin kara lekesi bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız. Aliya'nın emaneti Boşnak kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Srebrenitsa soykırımının 24'üncü yılı dolayısıyla Twitter hesabından paylaşımda bulundu.  

Oktay, paylaşımında, "Avrupa'nın ortasında, dünyanın gözleri önünde Srebrenitsa'da katledilen Boşnak kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Tarihin kara lekesi bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız. Aliya'nın emaneti Boşnak kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız." değerlendirmesinde bulundu.  

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN