Garanti BBVA çalışma saatleri | Garanti Bankası kaçta açılıyor ve kapanıyor? Hafta sonu açık mı?

Garanti BBVA çalışma saatleri | Garanti Bankası kaçta açılıyor ve kapanıyor? Hafta sonu açık mı?

Garanti BBVA hafta sonu açık mı? ya da Garanti Bankası çalışma saatleri nedir? gibi sorular sıklıkla araştırılıyor. Yalnızca hafta içi hizmet veren Garanti BBVA şubeleri hafta içi öğlen saatlerinde de mola veriyor. Peki Garanti Bankası çalışma saatleri nasıl? İşte yanıtı...

Garanti BBVA yani Garanti Bankası çalışma saatleri merak ediliyor. Hafta içi her gün sabah 09.00'dan akşam 17.00'a kadar açık olan Garanti Bankası öğle molası saati ve tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GARANTİ BBVA ÇALIŞMA SAATLERİ

Garanti BBVA şubeleri sabah saat 09:00'da açılır.

Garanti BBVA şubeleri akşam 17:00'da kapanır.

Garanti BBVA şubeleri 12:30 – 13:30 saatleri arasında öğle tatilindedir.

Garanti BBVA'da 17:00'ın ardından gerçekleştirilecek işlemlerde banka şubesi kanalını kullanmak mümkün değil. Fakat ATM işlemleri ile mobil ve internet bankacılığı işlemleri için herhangi bir saat kısıtlaması yok.

 

GARANTİ BBVA ÇALIŞMA GÜNLERİ

Diğer bankalar ile benzerlik gösteren Garanti BBVA çalışma günleri, yalnızca hafta içi günlerinden oluşuyor. Dolayısıyla Garanti BBVA hangi günler açık sorusunun cevabı yalnızca hafta içi günleri.

GARANTİ BBVA ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Garanti BBVA merkez binası Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Levent Beşiktaş İstanbul adresinde bulunuyor. Garanti BBVA müşteri hizmetleri ile 4444 0 333 veya 0850 222 0 333 telefon numaralarından birini arayarak iletişime geçebilirsiniz.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN