Gazeteci Yavuz Selim Demirağ'a saldırıda 4 kişi daha gözaltına alındı

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ'a saldırıda 4 kişi daha gözaltına alındı

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'ın evinin önünde uğradığı saldırının ardından 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 6'a çıktı.

Gazeteci-yazar Yavuz Selim Demirağ'ın evinin önünde uğradığı sopalı saldırıyla ilgili aranan 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Böylece gözaltı sayısı 6'ya yükseldi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanan Demirağ'ın, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki (GATA) tedavisi sürüyor.

Saldırıya ilişkin açıklama yapan Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik "Bu saldırıyı kabul edebilmemiz, sineye çekebilmemiz mümkün değildir. Demirağ’a yapılan saldırı Yeniçağ’a yapılmıştır. Bu olayı gerçekleştirenleri ve onlara talimat verenlerden teker teker ortaya çıkaracağız. Bu alçak saldırıyı yapanlar, organize edenler bu işin hesabını verecekler. Yapılan bu alçaklığın en yakın takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullanmıştı.

4 ŞÜPHELİ DAHA GÖZALTINDA

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: "Evinin önünde saldırıya uğrayan Yeniçağ gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ olayıyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında, incelenen güvenlik kamerası görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadesine göre saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin 6 kişi olduğu tespit edildi. Şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda A.A. ve N.İ. gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor."

Bu açıklamanın ardından gece saatlerinde 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Şüphelilerin Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN