Gaziantep'te dehşete düşüren kadın cinayeti! Doğrama tahtası ile eşini öldürdü

Gaziantep'te dehşete düşüren kadın cinayeti! Doğrama tahtası ile eşini öldürdü

Türkiye'de bir kadın daha bir erkek tarafından katledildi. Gaziantep'in İslahiye ilçesinde sınıf öğretmeni Süleyman Durmuş, tartıştığı eşi Zeliha Durmuş'un başına doğrama tahtasıyla vurarak öldürdü.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun aylık raporuna göre, 2020 Ağustos ayında 27 kadın öldürüldü, 23 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

Rapora göre, 27 kadından 16’sının neden öldürüldüğü tespit edilemedi, 4’ü ekonomik bahaneyle, 7’si de boşanmak istemek, barışmayı reddetmek, ilişkiyi reddetmek gibi kendi hayatına dair kararlar almak isterken öldürüldü.

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün yenisi eklenirken son olay Gaziantep'te meydana geldi.

DOĞRAMA TAHTASI İLE EŞİNİN BAŞINA VURDU

Kan donduran olay, sabah erken saatlerinde Aydınlık Mahallesinde meydana geldi. Cahit Zarif İlkokulu sınıf öğretmeni Süleyman Durmuş ile bir yıl önce evlendiği Zeliha Durmuş arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Süleyman Durmuş, mutfaktaki doğrama tahtası ile eşinin başına vurdu.

basliksiz-3.jpg

POLİSE TESLİM OLDU

Zeliha Durmuş kanlar içinde yığıldı. Eşinin nabzını kontrol eden Süleyman Durmuş, öldüğünü anlayınca da polis merkezine giderek durumu anlattı. Eve giden polis ve sağlık ekipleri, Zeliha Durmuş'un cansız bedeniyle karşılaştı.

Zeliha Durmuş'un cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Süleyman Durmuş'un emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN