Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? Gaziantep Valiliği'den tatil açıklaması...

Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? Gaziantep Valiliği'den tatil açıklaması...

Gaziantep'te 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi? Gaziantep il genelindeki okullarda yarın kar tatili var mı? Gaziantepli veliler ve öğrenciler tarafından "Gaziantep'te okullar tatil mi?" sorusu arama motorları üzerinden araştırılıyor. Biz de sizler için merak edilenleri derledik. Tüm detaylar haberimizde

14 Şubat Cuma günü, Gaziantep'te yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilip verilmeyeceği veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki Gaziantep'te okullar yarın tatil mi? Gaziantep'te cuma günü kar tatili var mı? Son dakika bilgisi ne? İşte tüm merak edilenler...

GAZİANTEP'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Veliler ve öğrenciler, Gaziantep'te 14 Şubat Cuma gününün tatil olup olmayacağını merak ediyorlar. Ancak şu an için Gaziantep Valiliği'nden konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Gaziantep'te okulların tatil olması ile ilgili herhangi bir gelişme yaşandığında, kar tatili ile ilgili ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz. Şu an için Gaziantep Valiliği'nden bir haber gelmese de önümüzdeki saatlerde kar tatili haberi gelebilir.

GAZİANTEP'TE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Yoğun kar yağışı nedeni ve kötü hava koşullarından dolayı bazı ilçelerdeki öğrenciler kar tatili haberini dört gözle bekliyorlar. Peki yarın, 14 Şubat Cuma günü Gaziantep'te hava durumu nasıl olacak? Gaziantep'te yarın en düşük hava sıcaklığının -4 derece olması bekleniyor.  En yüksek değerin ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Gaziantep 14 Şubat Cuma hava durumu tahmini.

20-02/13/gaziantep-hava-durumu.PNG
Gaziantep gibi gibi kar yağışı Güneydoğu'da bir çok ilde etkisini gösteriyor.
13 Şubat'ta Mardin, ve Diyarbakır'ın da aralarında olduğu
illerde okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN