Gece Yarısı Benzin Zammı Uykularınızı Kaçıracak! İşte Kontak Kapattıracak Dev Benzin Zammı

Gece Yarısı Benzin Zammı Uykularınızı Kaçıracak! İşte Kontak Kapattıracak Dev Benzin Zammı

Piyasalarda yaşanan hareketlilik brent petrol fiyatlarına da yansıdı. Rusya-Ukrayna savaşı ile başlayan krizin etkileri ise hala devam ediyor. Petrolün varil fiyatlarında yaşanan yükseliş de akaryakıta zam olarak geri döndü. Brent petrolün 104 dolara seviyesine yaklaşmasıyla benzine 10 Mayıs 2022 Salı günü gece yarısı itibariyle dev zam geliyor. İşte zam sonrası güncel benzin ve motorin fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında ibre aşağı doğru düşmüyor. Brent petrole paralel olarak fiyatlanan akaryakıt fiyatlarına bir yeni zam daha eklendi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre 10 Mayıs Salı gecesi benzine zam gelecek. Bu zamdan sonra benzinin litre fiyatı 21 liraya kadar yükselecek. Peki benzin ve motorinde indirim olacak mı? Brent petrol fiyatları düşecek mi? İşte merak edilenler.

BRENT PETROLDE İBRE DÜŞMÜYOR

Brent petrolde yaşanan yükselişlerden dolayı benzin ve motorine zam üstüne zam gelmeye başladı. Son zamlardan sonra benzinin litre fiyatı 20 lirayı aşarken, motorinin litre fiyatı ise 22 liraya dayandı. Araç sahiplerini derinden etkileyen bu zamlara bir yenisi daha eklenecek. Bu gece yarısı benzine gelecek zam miktarından sonra benzinin litre fiyatı 21 liraya dayanacak.

benzin.jpg

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! BENZİNE DEV ZAM YOLDA

Benzin ve motorin fiyatlarının baz aldığı brent petrol fiyatları krizden dolayı 104 seviyelerinde dayandı. Geçtiğimiz haftalarda 99 dolara kadar düşen petrol fiyatları indirim beklentisi yaşatırken, kriz ve FED'in aldığı faiz kararlarından sonra hızlı bir şekilde yükselişe geçti. Bu yükseliş ise benzinin litre fiyatına zam olarak geri döndü. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzine 10 Mayıs Salı gecesi 1 lira 12 kuruş zam yapılacak. 11 Mayıs tarihinde pompalara zamlı olarak yansıyacak olan benzin litre fiyatı da 21 liraya çıkacak.

VATANDAŞ ZAM VE İNDİRİMLERİ İSTASYONLARDAN ÖĞRENİYOR

EPGİS'in sosyal medyada yayınladığı akaryakıt bilgileri hakkında EPDK'nin suç duyurusunda bulunması nedeniyle sosyal medya hesabından zam ve indirim açıklamaları artık durdu. Vatandaş ise akaryakıt zamlarını petrol istasyonlarından öğrenmeye çalışıyor. İşte zamlardan sonra güncel 10 Mayıs 2022 Salı günü benzin, motorin ve mazot fiyatları

GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre mazot fiyatı: 22,06 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre mazot fiyatı: 22,08 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 22,16TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 22,17 TL

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20,34 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20,35 TL

Ankara'da bir litre benzin fiyatı: 20,44 TL

İzmir'de bir litre benzin fiyatı: 20,46 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN