Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı nasıl yapılır, ücreti ne kadar? İşte Geleceğe Nefes başvuru sayfası

Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı nasıl yapılır, ücreti ne kadar? İşte Geleceğe Nefes başvuru sayfası

Türkiye genelinde yaşanan orman yangınları, vatandaşların yüreğini sızlatıyor. Son yangınların ardından Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı kampanyası yoğun ilgi görüyor. İşte, Geleceğe Nefes katılım belgesi başvuru ekranı...

Akdeniz ve Ege bölgelerinde peş peşe çıkan orman yangınlarıyla mücadele sürerken, yangının verdiği tahribatın ardından vatandaşlar fidan bağışı yaparak ormanları yeniden yeşertmek istiyor. Bu kapsamda devlet kurumlarının başlattığı 'Geleceğe Nefes' kampanyası vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

2021-07-31-141500.jpg

GELECEĞE NEFES NEDİR?

2019 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak 'Geleceğe Nefes' kampanyası başlattı. 11 Kasım 2019 günü 81 ilde düzenlenen törenlerle 11 milyon fidan dikilerek Guinness Dünya rekoru kırıldı.

GELECEĞE NEFES OL FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Türkiye genelinde ağaçlandırma ihtiyacı olan bölgeleri yeşillendirmek amacıyla 'Geleceğe Nefes' kampanyasına katılım sağlamak için gelecegenefes.com internet adresinden fidan bağışı yapılabiliyor.

Siteye girdikten sonra var olan fidanlardan sahiplenmek için 'Fidan Sahiplen' butonuna tıklamak gerekiyor. Sonrasında ad, soyad, e-posta adresi ve sahiplenilen fidanın dikileceği yeri seçmek gerekiyor.

fidan-1-310720211627705348f692edd4.jpg

GELECEĞE NEFES FİDAN BAĞIŞI ÜCRETLİ Mİ?

arım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü 'Geleceğe Nefes' kampanyasına katılımın ücretli olduğunu belirtelim. 1 fidanın bağış bedeli 10 TL olarak belirlendi.

GELECEĞE NEFES OL KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

Kampanyaya katılım belgesi almak için gelecegenefes.com web sayfasına giderek buradan dilediğiniz ili seçebilir ve fidan sahiplendiğiniz ili seçtikten sonra ad, soyad ve e-posta adresinizi girerek dijital katılım belgenizi alabilirsiniz.

fidan-2-3107202116277053482433734f.jpg

GELECEĞE NEFES OL FİDAN BAĞIŞI BAŞVURU EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN