Gelecek Partisi'nden o anket şirketine sert tepki: Sokağın sesine saygı gösterin

Gelecek Partisi'nden o anket şirketine sert tepki: Sokağın sesine saygı gösterin

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Sonar Araştırma Şirketi’nin anketinde, formdaki cevap tercihleri arasında Gelecek Partisi ve Ahmet Davutoğlu'nun yer almamasına dikkat çekerek "Karar da söz de milletindir. Gerçek anketler sokağın sesidir. Sokağın sesine ve gerçek anketlere bakmak isterseniz Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ve Gelecek Partisi’nin saha çalışmalarını takip edebilirsiniz. Siyasi partilerin emeklerine ve sokağın takdirine saygı gösterilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Sonar Araştırma Şirketi’ni hedef alan bir açıklama yaptı. Şahin, yaptığı açıklamada elindeki Sonar Araştırma Şirketi’ne ait olduğunu söylediği anket formunu göstererek; formda sorulan sorulara verilen cevap tercihleri arasında Gelecek Partisi ve Ahmet Davutoğlu isimlerinin yer almadığını söyledi. İl Başkanı Şahin’in yaptığı açıklamanın sosyal medyada da hızlıca yayıldığı görüldü.

'BİR ERDOĞAN VAR, BİR DE DAVUTOĞLU'

İl başkanı İsa Mesih Şahin açıklamasında şunları söyledi:

"Şu anda yaşayan genel başkanlar arasında ülkeyi yönetmiş iki isim var. Birisi Sayın Erdoğan, diğeri Sayın Ahmet Davutoğlu. Bu gerçekliğe rağmen bütün liderleri tercihler arasına koyuyorsunuz, sayın Davutoğlu’nun ismini koymuyorsunuz. 1 Kasım seçimlerinde toplumun %50 sinin oyunu almış bir isim Ahmet Davutoğlu. Buna rağmen ismini yazmıyorsunuz. Sormak hakkımız; neden yazmıyorsunuz, neyden korkuyorsunuz?"

1-007.jpgGelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin

'KARAR DA SÖZ DE MİLLETİNDİR'

Şahin açıklamasını “Ne yaparsanız yapın, biz bir tek şeye inanıyoruz. Karar da söz de milletindir. Gerçek anketler sokağın sesidir. Sokağın sesine ve gerçek anketlere bakmak isterseniz Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ve Gelecek Partisi’nin saha çalışmalarını takip edebilirsiniz. Konuyu kamuoyunun takdirine sunuyoruz.” diyerek tamamladı.

Şahin'in açıklamasının tam metni şöyle:

"Değerli dostlar,

Anket manipülasyonları hakkında önemli bir hususu paylaşmak istiyoruz. İşini hakkıyla yapan anket firmalarına saygı duyuyoruz. Anket firmalarından tek bir isteğimiz var; o da Siyasi partilerin emeklerine ve sokağın takdirine saygı göstermeleri.

Biz milletimizin hakemliğine güveniyoruz. Ama bu hakemliğe güvenemeyen bazı anket firmalarının; Gelecek Partisi ve Ahmet Davutoğlu ismini ısrarla sormadıklarını görüyoruz. Elimizdeki Anket Formunda SONAR anket firmasının ismi yazıyor. (Eğer bir yanlışlık varsa kendilerinden düzeltme bekliyoruz.) Siyasi Partiler kısmında Gelecek Partisi Sorulmamış. Cumhurbaşkanı Adayları arasında bütün liderler var ama Ahmet Davutoğlu ismi yok..

BİR GERÇEKLİĞİN ALTINI ÖNEMLE ÇİZMEK İSTİYORUM!

Şu anda yaşayan Genel Başkanlar arasında ülkeyi yönetmiş sadece iki isim var.

Birisi Sn. Erdoğan’la Diğeri SN. Ahmet Davutoğlu. Ama siz bu gerçekliğe rağmen Anket formuna ismini koymuyorsunuz. YİNE; 1Kasım Seçimlerinde %50 oy almış bir isim Ahmet Davutoğlu. Ama siz ısrarla bu ismi tercihler arasına koymuyorsunuz..

Sormak hakkımız!! Neden koymuyorsunuz. Neyden korkuyorsunuz!! Ne yaparsanız yapın! Biz tek bir şeye inanıyoruz. Karar da söz de millerindir!! Gerçek anketler de sokağın sesidir.. Sokağın sesine, gerçek anketlere bakmak isterseniz Sn. Ahmet Davutoğlu’nun ve Gelecek Partisi’nin saha programlarını takip edebilirsiniz.

Konuyu kamuoyunun taktirine bırakıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN