Gelecek Partisi'nin 'Cumhurbaşkanımız hoş geldiniz' pankartına saldırı

Gelecek Partisi'nin 'Cumhurbaşkanımız hoş geldiniz' pankartına saldırı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, İslami Dayanışma Oyunları için Konya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı pankartla karşılamak istedi. Şehrin değişik noktalarına asılan "Sn. Cumhurbaşkanımız, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Memleketi Konya’ya Hoş geldiniz" yazılı pankartlar ise kimliği belirsiz kişiler tarafından söküldü. Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı'ndan yetkililer pankartların sökülmesinin ardından KARAR'a konuştu.

KARAR HABER MERKEZİ

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, İslami Dayanışma Oyunları açılışı için bugün Konya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, pankartla karşılıyor.

Şehrin değişik noktalarındaki köprü ve alt geçitlere “Sn. Cumhurbaşkanımız, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya’ya hoş geldiniz” yazılı pankartlar açıldı.

Pankartlar söküldü

KARAR'a konuşan Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı yetkilileri ise pankartın kimliği belirsiz kişilerce söküldüğünü bildirdi.

basliksiz-1.png

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı parti kaynaklarından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Siyasette son dönemde artan kutuplaşmayı engellemek için Sayın Cumhurbaşkanımızın Konya ziyareti öncesi kendisine 'hoş geldiniz' pankartı astık. Fakat kimliği belirsiz kişiler bizim bu çabamızı engellemek için pankartlarımızı indiriyor” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN