Geri sayım başladı: Selanik'ten İzmir'e feribot seferi

Geri sayım başladı: Selanik'ten İzmir'e feribot seferi

10 Ekim'den itibaren Yunanistan'ın Selanik kentinden İzmir'e feribot seferleri başlıyor. Feribot için güvertede yer alan yetişkinler 81 euro, özel koltuk alan yetişkinler ise 95 euro ödeyecek.

Selanik ile İzmir arasındaki feribot seferleri için geri sayım başladı. Levante Ferries tarafından Smyrna di Levante feribotuyla düzenlenecek yolculuk, 10 Ekim’de 17.00’de Selanik’ten İzmir’e yapılacak seferle başlıyor.

medyascope.tv'de yer alan habere göre; 2015 yılında kurulan Levante Ferries, Selanik-İzmir rotası için 16 milyon euro yatırım yaptı. Uzunluğu 160, genişliği 21 metre olan Smyrna di Levante, 948 yolcu taşıma kapasitesine sahip. Araçlar için de yeri bulunan feribot, 12 metrelik 80 ve 16 metrelik 58 kamyon veya 430 araba taşıma kapasitesine sahip.

SEFER GÜNLERİ BELLİ OLDU

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 19.00’da Selanik’ten İzmir’e sefer yapacak feribot, salı ve perşembe ve pazarları ise 19.00’da İzmir’den Selanik’e sefer yapacak. Seferlerin 12-13 saat sürmesi bekleniyor.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Güverteden bilet alacak yetişkin yolcular 81 euro öderken özel koltuk rezervasyonu yapan yetişkinler ise 95 euro ödeyecek.

0-2 yaş arasındaki çocuklardan bilet ücreti alınmazken sadece vergi alınacak. 2 ile 10 yaş arasındaki çocuklar ise yarı fiyata seyahat edebilecek. Feribot seferlerinde rezervasyon yapılırken biletlerin gidiş-dönüş olarak seçilmesi durumunda ise bilet ücretine yüzde 10 indirim yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN