Göksu ailesi taziyeleri kabul edecek

Göksu ailesi taziyeleri kabul edecek

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun annesi Fatma Göksu için İstanbul'da taziyeler kabul edilecek. Göksu ailesinden taziye ile ilgili "Annemiz Fatma Göksu'nun İstanbul'daki taziyesi 12 Ocak'ta Adıyamanlılar Vakfın'da 14:00-20:00 arası olacaktır" mesajı paylaşıldı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun annesi Fatma Göksu için İstanbul'da taziyeler kabul edilecek. Göksu ailesi, bugün Adıyaman Vakfı'nda taziye buluşması gerçekleştirecek.

Göksu ailesinden taziye ile ilgili şu mesaj paylaşıldı: "Annemiz Fatma Göksu'nun İstanbul'daki taziyesi 12 Ocak Pazar günü Mahmutbey Göztepe Mahallesi'ndeki Adıyamanlılar Vakfın'da 14:00-20:00 arası olacaktır.

Göztepe, Orhan Gazi Cd No:16, 34214 Bağcılar/İstanbul."

Bir süredir Bağcılar Medipol Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 85 yaşındaki Fatma Göksu 7 Ocak'ta hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN