Göksu'dan İmamoğlu'na 'eşkiya' cevabı: Basit bir limana sığındı

Göksu'dan İmamoğlu'na 'eşkiya' cevabı: Basit bir limana sığındı

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun AK Partili meclis üyelerine 'eşkiya' benzetmesine cevap verdi.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun AK Partili meclis üyelerine 'eşkiya' benzetmesi yapmasına tepki gösterdi. Göksu, "İBB Başkanı; İstanbul’a hizmet etmek yerine,ne yazık ki İstanbulluların seçtiği meclis üyelerimize eşkiya diyerek bu limana demir atmıştır" dedi.

Göksu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Küfür ve hakaret aciz kimselerin sığındığı basit bir limandır" diyerek, "İBB Başkanı; İstanbul’a hizmet etmek yerine,ne yazık ki İstanbulluların seçtiği meclis üyelerimize eşkiya diyerek bu limana demir atmıştır" ifadelerini kullandı.

20-02/17/screenshot_1.jpg

TÜRGEV'e verilen arazi, İBB Meclisi'nde yapılan oylamada Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmişti. Vakfa yapılan tahsisi daha önce iptal eden İmamoğlu, karara "Eşkiyalık" tepkisi göstermişti.  

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN