Google'dan 29 Ekim'e özel doodle

Google'dan 29 Ekim'e özel doodle

Google, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümü nedeniyle özel doodle hazırladı. Google'a girenler, açılış sayfasında Tük bayraklı özel logo ile 'Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun' yazısıyla karşılaştı.

Google, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümü dolayısıyla özel doodle hazırladı.

Arama motoruna girenler, açılış sayfasında Tük bayraklı özel logo ile 'Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun' yazısıyla karşılaştı.

Doodle tıklandığında kullanıcılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bilgi ve haberlerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyor.

Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere yer vererek dikkat çekmeyi amaçlıyor. İnternet kullanıcıları, özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye ya da konuya ilişkin ayrıntılı bilgiye erişebiliyor.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN