Gözlemcilerin gözünün önünde kuş cennetinde yol açmaya çalıştı

Gözlemcilerin gözünün önünde kuş cennetinde yol açmaya çalıştı

287 kuş türüne ev sahipliği yapan Milleyha'ya kepçe operatörü yol açmak için çalışmaya başladı. O esnada alanda bulunan kuş gözlemcilerinin müdahalesiyle çalışma durduruldu.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Milleyha Sulak alanında kuş gözlemcilerinin sahada bulunduğu esnada bir kepçe operatörü yol açmak için çalışmaya başladı.

Kuş gözlemcileri, çok sayıda kuş türüne ev sahipliği yapan Milleyha Sulak alanında kepçe ile yol açmaya çalışan kişiye tepki gösterdi.

Hatay’ın Samandağ ilçesi Milleyha’da 287 kuş türüne sahip olan alanda kuş gözlemcileri kepçenin durması için kepçe sürücüsü ile tartışmaya başladı.

Kepçe sürücüsü kendini buranın kuş cenneti olduğunu bilmediğini söyleyerek özür dileyerek olay yerinden uzaklaştı.

Kuş gözlemcisi Emin Yoğurtçuoğlu, "İyilik hep bizden bekleniyor. Koskoca alan yok ediliyor. Üzerinden daha dün kara taşkuşunun görüldüğü yer tam burası ama biz kuş göremiyoruz, kepçe her yere geçiyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN