Gözler Bakanlar Toplantısında! Gündemde hangi konular yer alacak?

Gözler Bakanlar Toplantısında! Gündemde hangi konular yer alacak?

Tırmanan koronavirüs vakaları, aşılamada istenilen orana ulaşılamaması ve G20 Zirvesi gözleri Bakanlar Toplantısı'na çevirdi. Yarın gerçekleşecek olan Bakanlar Toplantısı'nda bu konuların ele alınması bekleniyor.

Koronavirüs vakaları son dönemde tırmanışa geçti. Bu sene yüz yüze eğitime geçişle birlikte ise çocuk vakalardaki artış hızla yükseldi. Bununla birlikte aşılamada istenilen seviyeye ise halen ulaşılamadı. Sağlık Bakanlığı sık sık aşı çağrısı yapsa da aşılama hızında ciddi bir düşüş meydana geldi.

Bu kapsamda yarın gerçekleşecek olan Bakanlar Toplantı'sında salgının seyri ve aşılama durumu da ele alınacak.

G20 LİDERLER ZİRVESİ ÖNCESİ SON HAZIRLIKLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek toplantıda bu ayın sonunda İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi öncesi son hazırlıklar da görüşülecek.

TERÖRLE MÜCADELE ELE ALINACAK

Terörle mücadele de Bakanlar Toplantısı'nın gündeminde olacak. Terörle mücadelede gelinen son nokta değerlendirilecek. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararları kameraların karşısına geçerek kamuoyuyla paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN