Gültekin Uysal: Yoğun ‘Yavaşlatma, Yıldırma, Manipüle Etme'

Gültekin Uysal: Yoğun ‘Yavaşlatma, Yıldırma, Manipüle Etme'

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri Seçimleri'nde oy sayım işlemi devam ederken Demokrat Parti Lideri Uysal, sosyal medya hesabından "İstanbul seçimlerinin tekrarlanmasına sebep olan oyun işliyor" dedi. Uysal, "Yoğun ‘Yavaşlatma+Yıldırma+Manipüle Etme’ çabalarına rağmen 13. Cumhurbaşkanımız seçimin birincisi olarak açıklanacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkiye bugün sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri Seçimleri'nde saat 17.00 itibarıyla oy sayımı başladı. Sayım işlemi devam ederken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uysal, "Yoğun ‘Yavaşlatma+Yıldırma+Manipüle Etme’ çabalarına rağmen 13. Cumhurbaşkanımız seçimin birincisi olarak açıklanacaktır" dedi. Uysal, İstanbul seçimlerinin tekrarlanmasına neden olan oyunun işlediğini söyledi.

Uysal'ın paylaşımı şu şekilde:

"Sandık pratiği bilenler anlayacaktır; İstanbul seçimlerinin tekrarlanmasına sebep olan oyun işliyor ve matbu itiraz dilekçeleri ile Millet İttifakının ve Adayımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun oyunun yüksek olduğu yerlerde sanıklara itiraz ediliyor. Maksat belli; algıyı yönetip sandıklarda kendi lehlerine 'kazandık' mesajı vermek ve sandıkların sahipsiz kalmasını sağlamak. Seçim araçları ile sokaklarda attıkları turlar da bunun için. Her bir vatandaşımızın sandığa giren oyuna sonuna kadar sahip çıkacağız!!! Yoğun ‘Yavaşlatma+Yıldırma+Manipüle Etme’ çabalarına rağmen 13. Cumhurbaşkanımız seçimin birincisi olarak açıklanacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN