Günlerdir suyu akmayan Sedirye Nine: Böyle Müslümanlık olur mu?

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, ilçe gezileri kapsamında Hınıs'taydı. Sadece İlçe Merkezlerini değil, köyleri de ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'a Söğütlü köyünde 70 yaşındaki Sedirye Doğan içini döktü. Köyünde günlerdir su akmadığını söyleyen Sedirye Nine, "Suyumuz günlerdir kesik. Abdest alamıyoruz. Böyle Müslümanlık mı olur?" diyerek tepki gösterdi.

ORHAN BAKIRCI-KARAR

Evlerinde su akmadığını belirten Doğan, " Böyle Müslümanlık olur mu?" dedi. Doğan, " Çeşmeden su taşıyoruz, Çeşmeden taşıdığımız su da sağlıklı değil, kokuyor. Bize bunu reva gördüler. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, bizim bu halimizi görsün. Böyle Müslümanlık olur mu? Banyo yapamıyoruz, abdest alamıyoruz. Her şey olmuş ateş pahası, torunlarımız yaz geçti meyveye sebzeye hasretler. Bir armut yiyemediler. Toprağımız var, ekip biçemiyoruz, mazot olmuş kaç lira. Yardım bekliyoruz." dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'da yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, " Erzurum mimletvekilleri, Belediye Başkanları, Partinizin İl Başkanı, böyle olursa siz değil seçimi kazanmak, barajın dibinde kalırsanız hiç şaşırmayın. Çünkü teşkilatınız halkın içine çıkamıyor.İşte Erzurum'un hali, işte Hınıs'ın hali, işte Söğütlü Köyünün hali. Çoluk çocuk perişan durumda. Bu görüntüleri başta Sayın Cumhurbaşkanının takdirine sonra da tüm ülke insanının vicdanına havale ediyorum." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN