Günün kahramanı! Haliç’te intihar eden kızı kurtardı

Günün kahramanı! Haliç’te intihar eden kızı kurtardı

İstanbul’da Haliç Metro Köprüsü’nden denize atlayan 21 yaşındaki genç kız, peşinden atlayan bir genç tarafından kurtarıldı. 2 genç sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olay, Haliç Metro Köprüsü’nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 21 yaşındaki Şirin B. köprü üzerinden denize atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu. O sırada metro turnikesinden geçen Yusuf Muhsin K., genç kızın atladığını görür görmez peşinden denize atladı. Yusuf Muhsin K., denizde boğulma tehlikesi geçiren genç kızı kıyıya kadar ulaştırmayı başardı.

SAĞLIK EKİPLERİNEN HABER  VERİLDİ

İhbar üzerine olay yerine deniz polisi, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kıyıya ulaşmayı başaran gençler kendilerine atılan can simidine tutunarak denizden çıkarıldı. Sağlık ekipleri Şirin B.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çevredeki bir hastaneye kaldırdı. Yusuf Muhsin K. da tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

19-07/11/halic2.jpg

'OLMASAYDI KIZ ÖLEBİLİRDİ'

Olay anında deniz kenarında oturduğunu ifade eden Muhterem Kömürcü, “Haliç Metro Köprüsü’nden bir kız aşağıya atladı. Çocuk da oradan üstünü çıkararak suya atladı. Ondan sonra sahil güvenlik can simidi attı. Zaten o olmasaydı benim görüşüme göre kız ölebilirdi” dedi.

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN